-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » League of Legends Oyunu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

ads
ads

League of Legends Oyunu

Dünya genelinde en çok oynanan ve sevilen oyunlar arasında yer alan 'LoL' yani "League of Legends" oyunu günümüzde  onlarca kişi tarafından oynanmaktadır. 

LoL bir  video  oyunu olup "Riot Game" tarafından geliştirilmiştir.  Oyun çoklu oyunculu olarak geliştirilmiş olup bir çeşit aksiyon savaş oyunu olarak bilinmektedir. League of Legends video oyunu hakkındaki bilgiler yazının devamında..

League of Legends Oyunu Hakkında Bilmeniz Gerekenler


Çevrim içi bir oyun olan League of Legends oldukça tempolu, rekabet gerektiren ve strateji oyunlarının rol yapma ve heyecanın bir araya getiren oyunların elemanlarının bir arada  toplandığı online video oyunu olarak çıkarılmıştır.

Farklı  farklı savaş alanlarında oldukça  ilgi çekici tasarımı ile dikkat çeken oyunda iki takım bu oyunun modaların da  göğüs  göğüse mücadele etmektedir. Sürekli güncelenen ve şampiyonların farklılığı ile canlı olarak turnuva imkanı ile  League of Legends  oyunu uzun soluklu oynanabilecek ve sıkılmadan  her bir kimse tarafından rahatlıkla kendi seviyesine göre geniş açıdan bakacak olursak uzun zaman boyunca oynayabileceği oyundur.

League of Legends Oyunu Nasıl Oynanan Bir Oyundur?


Oyun üç  koridordan oluşmaktadır, oyuncunun amacı ise bu  koridorlardan ileriye gitmek ve  bunun en sonunda rakip takımın bölgesinde yer alan Nexus'u oradan yok etmek  ve bunun haricinde farklı stilleri ile de değişik versiyonları ile oynamak mümkün.  Kısa bir şekilde özetlemek gerekirse:  Şampiyon adı verilen kahramanlardan herhangi birini oynayabiliyor aynı zamanda  her bir şampiyonun kendisine ait olan 3 normal olan , 1 ultimate skill'leri (aynı zaman 1'de pasif özellikleri bulunmaktadır). Bununla birlikte  bütün şampiyonların oynama biçimi ve öncelikli hedefi ise  oyuna başlamış olduğu  koridor (genel olarak başlanması tavsiye edilmektedir) farklı olmaktadır.  League of Legends oyununa ilk başlayanlar için yeni şeyler keşfedileceğinden başlangıç seviyesinde belki biraz  zor gibi görünse de oldukça kolaydır ve kısa zaman içinde oyun alışıp sıkılmadan oynayabiliyorsunuz. Ve oyunda ne kadar ileriye giderseniz bir o kadar da zevkli bir hal alıyor.  LoL oyunu hakkında sizlere aktaracaklarımız bu kadar bu oyun  hakkında daha fazla bilgi ve detay için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

lol oyununu indirmek için buraya tıklayınız

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.