-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Psikolojik Test

ads
ads
Psikoloji testleri internet ortamında birçok yerde karşımıza çıkmaktadır. Bu testlerin büyük birçoğu eğlence amaçlı iken geri kalanı da psikolojiniz hakkında genel bir kanıya ulaşmak için önemli ipuçları vermektedir. Bu testler, kişi eğer dikkatli ve dürüst bir şekilde cevap verilirse anlamlı sonuçlar çıkarımında bulunabilirsiniz.

Özellikle kaynağı belirli olan ve psikiyatri tedavisinde yardımcı destekleyici olarak kullanılan psikolojik testler bireyde ki sorunun tespitinde veya sorun potansiyelinin tespitinde önemli rol oynamaktadır.

Aşşağıda ki testlerden 2'si bunlara en güzel örneklerden biridir:

psikolojik test 1

psikolojik test 2

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.