-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rüyada Açmak Görmek

ads
ads

Rüyada Açmak Görmek Ne Anlama Gelir?


Rüyada Açmak Nedir?


rüyada açmak görmek neye işaret eder?

rüyada açmak gördüm

rüyada açma neye delalet eder?

rüyada görülen  açmak nedir


Rüyada Açmak Görmenin Anlamı ve Yorumu


Rüyada açmak gören kişi iyi haberler alacağına işarettir. Ve hayırlı işlerde bulunacağına delalet eder. Aynı zamanda hayatında  değişiklikler olup bu değişiklikler iyi ve yeniliklerle dolu olacaktır. 

Ancak rüyada neyi ve nasıl açtığını da bilmek gerekir.  Tam yorum yapabilmek için bunu genel olarak bilmek lazım ancak rüyada açmak ile ilgili genel yorumu sizlere aktaralım:

Eğer rüyanızda bir kapı açtığınızı görmüşseniz ayağınıza çok hayırlı bir kısmet gelecek anlamını taşır.  Rüyanızda herhangi bir şişenin kapağını açarken görmek ise zor işlerin sonunda mutlu ve huzurlu günlere ulaşacağınıza işaret eder. Pencere açmak ise küçük bir adımla iş hayatına başlayıp  yeni ve güzel sonuçlar elde ederek başarılı işlere imza atacağına yorumlanmaktadır. 

Eğer rüyanızda  hamur açtığınızı görürseniz iyi kısmete ve ayağınıza gelecek hayırlı kısmete işaret eder. Aynı zamanda bolluk bereket ve bekarlar için iyi kısmete işarettir.

Bir banka hesabı açmak ise büyük birikimler yaparak mali anlamda güçlenmeye eviniz yoksa ev almaya ve araba almaya yorumlanmaktadır.


rüya tabirleri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.