-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ücretsiz Oyun İndirme Siteleri

ads
ads
Oyunların gelişmesi ve bilgisayar oyunlarının pahalılığı sebebi ile insanlar ücretsiz olarak oyunlara erişmek istiyorlar. Ücretsiz olarak ulaştıkları oyunların son sürüm olması, cracklanması ve virüssüz olması en büyük temenni olmaktadır. Programoyunindir.com ise insanlara böyle bir imkan sağlamak adına kendilerinin de dediği gibi “oyun ve program indirme alanında yeni bir soluk getiriyoruz” yeni bir soluk getirmeye geliyorlar.

Popüler olan bilindik oyunlar ile birlikte önce telefonlarda popüler olup sonrasın bilgisayar sürümü çıkan oyunları da bulabileceğiniz bir platform olmaktadır. Buna örnek olarak Subway Surfers oyununun bilgisayar versiyonunu son sürüm olarak ve güvenli bir şekilde bilgisayarınıza indirip oynaya bilirsiniz.

Subway Surfers indir

Programoyunindir.com sayesinde macera, aksiyon, simülasyon, savaş, strateji, spor, korku ve yarış kategorilerinde bulunan oyunları bulabileceğiniz gibi telefonunuz için uyumlu oyunları bulabilirsiniz. Ek olarak bilgisayarınız için gerekli programları ve oyunlar için yapılmış oyun yamalarını bulabilirsiniz. Sade ve kafa karışıklığına neden olmayan site tasarımı sayesinde istediklerinizi bulmakta zorlanmayacaksınız. İstediğiniz oyunu bulduğunuzda ise hakkında kısa bilgiler, oyun içi fotoğraf ve oyun içi video ile ön bilgi sahibi olabileceksiniz.

İstek, öneri ve olumsuz bir durum ile ilgili yorum yaptığınızda hızlı ve özenli bir şekilde cevap alabileceğiniz bu platform iyi hizmet vermek amacı taşımaktadır. İndirmek istediğiniz ile ilgili sorularınızı ve sorunlarınızı yorum yolu ile ya da e-posta ile ileterek dönüş alabileceğiniz bir yer olmaktadır.

Başka siteler de olan son sürüm diyerek eski sürümü, crakli diyerek craksizini paylaşma gibi bir durum olmadığı gibi indirme linkine tıkladığınızda direk olarak indirme platformuna gitmektesiniz. Link yönlendirme, linkte reklam gibi bir durum olmamak ile birlikte güven ve sağlamlık öncelikleri arasındadır.

Sağlam, son sürüm, virüssüz ve hızlı bir şekilde oyun indirmek istiyorsanız programoyunindir.com sizin için en iyi seçenek olmaktadır. Sürekli güncel paylaşımları kaçırmamak için siteyi yer imlerine ekleyebilir ya da Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarını takip ederek sitede olan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Programoyunindir.com, Google Driver ve Turbobit indirme platformları ile hizmet vermektedir. Bu platformlar sayesinde sağlam ve hızlı bir indirme gerçekleştirmenizi sağlamayı amaçlamaktadır. Ücretsiz olarak erişebileceğiniz gibi daha hızlı oyun indirmek istiyorsanız Turbobit’in kendi kampanyalarından satın alarak daha hızlı şekilde oyunları indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun ve program indirme siteleri arasında benimsedikleri çalışma prensibi ile oyun ve program indirmek isteyen insanlara iyi hizmet vermekte ve vermeye devam etmekte olacaklardır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.