-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » En Zararlı 5 Madde

ads
ads
En Zararlı 5 Madde
Okuyuculara faydalı olacak EN5 konumuza bugün en zararlı 5 uyuşturucu maddelerden bahsedeceğiz. Bir çok madde zararlıdır ancak sitemizin kurallarına göre biz sadece her zamanki gibi 5 tanesini yazacağız.

1. Bonzai


Elbetteki günümüzdeki en tehlikeli madde bonzai  adı verilen zehirin ta kendisidir. Uzun zamandan beri insanları zehirleyen son zamanlara kadar yaygın olmayan insan öldürücü etkisi olan en tehlikeli ve sakat sentetik uyuşturucu sınıfında olan genel olarak ismine bonzai denilen illet. Günümüzün gençlerini yavaş yavaş veya aniden öldüren insana kalp krizi geçirten keyif vermeyen tam aksi huzursuzluk, endişe, kusma, baş dönmesi sivilce çıkması iç organları kısa sürede bitirmesi ve anında zehirlemesidir. Bu yüzden bunlardan uzak durmanız tavsiye edilir.

2. ERoİN

Uzun zamanlardan beri insanları kendine bağlayan ve bağımlılığı en kötü olan madde insanı ölümden beter eder süründürür, herkesle kötü eder, aciz insan yapar sakın denemeyin içmeyin onun da adı ölümdür.

3. KoKaiN

Zenginlerin başvurduğu oldukça pahalı maliyetlere varan ve genel olarak çok parası olanların kullandığı zehirleyici ve insanı insanlıktan çıkaran beyni bitiren gereksiz, saçma sapan, aciz insanların kullandığı maddedir.

4. Ecstacy

En çok kullanılan uyarıcı maddeler sınıfındadır. Bağımlılığı oldukça kötü ve kurtulmak yıllar alabilir. İnsanı zayıflatır, deri kemik yapar, uyku düzeniniz bozulur, insanlıktan çıkarsınız kesinlikle kullanmayın.

5. Esrar

Yıllardan beri varlığı olan ve birçok kişinin en çok kullandığı maddelerden di ancak bonzai çıktıktan sonra kullanımı azaldı tüm maddeler zararlıdır ama esrar bir basamaktır bu sebeple basamak basamak ilerleme olur ne olursa olsun kesinlikle kullanmayın. Akıl hastası kısa zamanda yapar kullanmayın, kullandırtmayın uzak durun böyle şeylerden..

Bir önceki En5 konumuz "En Başarısız 5 Transfer Olayı" ilginizi çekebilecek bu konuyu okumanızı tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bonzai gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı ama kullanımı azaldı son zamanlarda

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.