-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » GENERAL Oda termostatı modellerini tanıyalım

ads
ads

GENERAL Akıllı Oda Termostatı Özellikleri

            Modern yaşamda ve akıllı evlerin tüm alt sistemlerinde aktif olarak kullanılan akıllı oda termostatı son beş yıl içerisinde en fazla satın alınan oda termostatı türlerinin başında gelmektedir. Mobil uygulamalar ile birlikte uzaktan kontrol edilme imkanına sahip olan ürünlerdir. Hava durumu bilgilerini otomatik ve güncel olarak vermektedir.

            Kullanıcıların tümü haftalık ve günlük olarak program dahilinde bu termostat ürünlerini ayarlama ayrıcalığına sahiptir. Birçok farklı mod programlarının içerisinde bulunmaktadır. Uyku moduna alındığı takdirde uyku halindeyken bile kendi kontrolünü kendi sağlayan otomatik bir alt yapıya sahiptir. Bunun dışında sahip olduğu modlar arasında dışarı modu, manuel modu, ev modu ve konum modu gibi özel seçenekler de ihtiva etmektedir. Ev sıcaklığını yönetmek için konum özelliklerine tıklamak yeterli olmaktadır. Tüm kullanım şekilleri ve modelleri kullanım kılavuzu içerisinde yer alan çok yönlü ve performans seviyesi çok yüksek ürünlerdir.

GENERAL Oda termostatı modellerini tanıyalım


 GENERAL Kablolu Oda Termostatı Özellikleri

            Türkçe menüye sahip olan kablolu oda termostatı ürünleri bu özelliği sayesinde kolay bir kullanım şemasına sahiptir. Sıcak kalibrasyon ayarı son derece basit ve pratik bir şekilde yapılmaktadır. Backlight ekranı büyük LCD olarak verilmekte ve aktarılmaktadır. Kablolu olsa da dijital bir üründür. Tüm modern evlerde dekoratif bir unsur olarak da diğer mobilyalar ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir.

 GENERAL Kablosuz Oda Termostatı Özellikleri

            On-Off kontrolü ile birlikte son derece pratik bir kullanım modeline sahip olan kablosuz oda termostatı hassas sıcaklık ölçümleri için de ideal bir kullanım aritmetiğine sahiptir. Dijital ekranı sayesinde sıcaklık ayarları ve genel görünüm rahat bir şekilde tespit edilmektedir. Açma kapama anahtarı bulunan modelleri de ek seçenekler arasında bulunup kataloglarda incelenebilir ürünlerdir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.