-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 6. bölüm

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 6. bölümü


Sıfır bir izlemek, sıfır bir dizisi nasıl izlenir, sıfır bir dizisi 4. sezon, 2018  4. sezon  son bölümü, sıfır bir bir zamanlar Adana'da son bölüm. Blu TV, İnternet dizisi, 4 sezon 6. bölüm.


Sıfır bir 6. sezon bölüm Tanıtım Linkleri:

Sıfır bir 6. sezon 1. bölüm

Sıfır bir 6. sezon 2. bölüm

Sıfır bir 5. Sezon Bölüm Linkleri:


İnternet dizilerinin arasında yer alan en çok izlenen milyonlarca izleyicisi bulunan dizi "sıfır bir" 2018 yılına hızlı bir giriş yaparak dizi izleyicilerini ikiye katladı bu sezon kaç bölüm olacak bilemiyoruz ancak tahmini olarak Eylül ayına kadar devam edeceğini düşünüyoruz. Bildiğiniz  gibi sıfır bir dizisini izlemek için Blu TV üzerinden kayıt yapmanız gerekmektedir. ilk 7 gün ücretsiz olarak  sitede yer alan tüm dizileri izleme imkanınız bulunmaktadır. Gayet uygun fiyata  üye olabiliyorsunuz. 

Biz ziyaretçilerimize dizi hakkında bilgiler verip özeti hakkında kısa açıklamalarda  bulunuyoruz. Yani sitemizde herhangi bir dizi izleme imkanı yoktur. Bunun nedeni dizilerin özellikle sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisinin telif hakkı sorunlarından dolayı dizinin bir parçasını dahi yayınlamıyoruz. Buna ek olarak fragmanı dahi yayınlamıyoruz sadece orjinal kanalından izleme bağlantı veriyoruz. Sitemizi ziyaret edenler sayfamıza girdiklerinde dizi izleme imkanı bulamadıklarından bizlere kızıyorlar ve bunu açıklama gereği duyduk. Bu diziyi sadece BLU TV ile izleyebilirsiniz. Aşağıda nasıl izlenir ve nasıl üye olunur bağlantıları vereceğiz. 






Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 6. bölümün Fragmanını İzle.


https://www.youtube.com/watch?v=gCfscnjVDvY

Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak fragmanı izleyebilirsiniz. 

Dizinin fragmanı şu tarih itibari ile yayınlanmamıştır.  Dizinin yayınlanacağı zaman (12 Temmuz 2018 ) tarihinden 2 - 3 gün önce yayınlanacaktır. Sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisinin fragmanı yayınlandığı zaman sayfamızda izleme bağlantısını vereceğiz. Ayrıca dizi hakkında detaylı bilgiler edinmek için aşağıda vermiş olduğumuz sıfır bir dizisine ait resmi bağlantıları ziyaret ederek detaylı bilgiler edinebilirsiniz. 

Sıfır Bir Blu TV üzerinden nasıl izlenir?


https://www.ibrahimfirat.net/2017/12/sfr-bir-bir-zamanlar-adanada-nasil-izlenir.html

Yukarıda  nasıl  kayıt olunup izleneceği hakkında konumuzda  bilgilere yer verdik. Tüm sezonları izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz..

Blu TV izleme linki :  https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada


Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 5 Bölüm Özeti


Yeni ve son bölümde  yaşanan olaylar neticesinde taşlar adeta yerinden oynamaktadır. Hapishanedeki gerilim nedeni ile Cengo ile  Burak Yahya'nın yapmış olduğu baskılar nedeniyle saf değiştirmeye karar verirler. Cengo ve Burak  Yahya ile adamlarının hakkında ne biliyorlarsa hepsini anlatmak için hemfikir olurlar. 4. sezon 5. bölümde Savaş ile görüşmeye  başlamışlardır.

Bu ikili bütün planları Savaş'a anlatmıştır.Yahya ve Necip ise bu tehlikenin farkına çoktan varmışlardır.

Sıfır Bir Son Bölümde Yaşananlar

İnternet dizilerinden en çok izlenen Sıfır Bir bir zamanlar Adana'da 4. sezon 5.  bölümde  Yahya ve Sami'nin Necip'i aracı olarak göndermiş olduğu bir miktar parayı kabul etmiş, Bununla birlikte Savaş ve yanında olan kişileri de infaz etmesi için öne sürmüştür. İlk infaz edilmesini istediği Cio'dur. Bu planlar ile devam eden dizi... Bu eylemi ise berber yapacaktır fakat bu planı Cio saf değiştirmiş olan ikili Cengo ve Burak sayesinde  öğrenmiştir. Bu sayede Cio yeni plan kurmuş ve hayatını kurtarmayı başarmıştır. Ve sırada Savaş vardır bunun içinde yeni planlar yapılmaktadır.


Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon


Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür MeriçSavaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi





Google aramaları:

Sıfır bir izle, sıfır bir ne zaman başlıyor, sıfır bir yeni sezon, sıfır bir bir zamanlar adana da 4. sezon bölümü. Yeni bölüm ne zaman. sıfır bir fragman izle,  yeni fragman sıfır bir, blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 4 sezon

4. sezon 6. bölüm
4. sezon 5. bölüm
blutv sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. sıfır bir 6. bölüm nasıl olacak merak ediyorum

    YanıtlaSil
  2. sıfır bir bir zamanlar Adana da dizisi perşembe günü saat kaçta izlenecek

    YanıtlaSil
  3. bakalım sıfır birin yeni bölümü nasıl olacak

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.