-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Liseli polisler 2 (8.8.2014) Filmi

ads
ads

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street 2014 Filmi


8 Ağustos 2014 tarihinde vizyona giren film ile karşınızdayız. Liseli polisler 2 filmi 2014 ABD yapımıdır. orjinal adı "22 Jump Street" Komedi türünün en iyilerinden farklı kategoride sizlere keyifli komedi seyri verebilmektedir. Filmin en güzel yanı aksiyon ve komedinin bir arada ve gençlik yıllarınızı hayalinize getiren ve bu serinin sürekli devamı gelse bile sıkılmadan izleyebileceğiniz vizyondaki filmlerdendir. Yönetmen koltuğunda "Chris Miller, Phil Lord" seneryo ve yapımcıları "Michael Bacall", "Channing Tatum , Jonah Hill" liseli polisler filminin oyuncu kadrosunda bulunan başroldekiler "Channing Tatum , Jonah Hill , Peter Stormare , Amber Stevens , Ice Cube" ile tam 1 saat 42 dakika süren film izlemenizi İF ailesi olarak tavsiye ederiz. 55.615 oyla IMDb sıralamasında oldukça iyi bir yere sahiptir. Puanı ise on üzerinden 7.8 olarak yansımıştır.

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street filminin özeti:


Çok başarılı birer öğrenci olan  Schmidt ve Jenko liseyi iki kere bitirme şerefine ermiştir. Ancak polis memuru olmak için büyük değişiklikler kendilerini beklemektedir. Bu iki kent üniversitesinde çok gizli bir göreve verilmiştir. janko pek rahat durmaz ve spor takımında kendine bir dost edinir.

Schmidt de sana bölümünde kendini bulur ve  ortaklıklarını araştırmaya yeltenir. Artık sadece davayı araştırmakla  yetinmeyip, ciddi ve düzenli bir ilişkiyle başedip edemeyeceğinin sorgusunu yaparlar. Bu iki çok büyümüş ergen, çocukluktan genç ve olgun kişilere dönüşebilirlerse , görev yaptıkları yerde hayatlarında en görmedikleri en güzel şeyleri görebileceklerdir.

Liseli Polisler 2 Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanını İzle.

Not: Bu video "Sony Filmleri Türkiye" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Bir önceki sinema filmi inceleme konumuz "Lucy Filmi (2014)"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street 2014 yapımı komedi,aksiyon filmi türünün başarılı örneklerinden birisi. Komedi,aksiyon türünü bir arada sevenler izleyebilir.

    YanıtlaSil
  2. Komedi açısından olsun eğlence açısından olsun güzel bir film, ilki de öyleydi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.