-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Saç Dökülmesine Karşı En Etkili Formül: Bioxcin!

ads
ads

Saç dökülmesine karşı her zaman en iyi şampuanları üreten Bioxcin yepyeni formülüyle saç dökülmesine çözüm üretmeye devam ediyor…

Kadın erkek fark etmeksizin herkesin ortak sorunu elbette saç dökülmesi. Kelliğe kadar ilerleyebilen saç dökülmesinin altında elbette birçok sebep var. Saç dökülmesinin sebepleri kimisi için genetik faktör iken kimisi için çevresel yani stres, ilaç kullanımı gibi faktörler olabilir. Dermatologların araştırmalarına göre her yıl sayısı git gide artmakta olan kelliğin sebebi %70 çevresel faktörler. Birçok faktöre de bağlı olarak gelişen saç dökülmesi sorunu için çeşitli çözümler olsa da ya geçici olduklarından ya da etki etmediklerinden dolayı çabuk bırakılıyor. Bioxcin ise uzun yıllardan beridir saç dökülmesi üzerine çalışmalarını yapan bir şampuan markası. Bildiğiniz üzere her saç tipine göre şampuan üreten Bioxcin’de saç dökülmesi şampuan serisi bulunuyor. Cilt tipinize, saç tipinize ve şikâyetinize göre 4 seriden birisini seçerek saç dökülmenizin sona ereceğini hem kullanıcılar hem de Bioxcin ifade ediyor.

Saç Dökülmesi Durdurulabilir Mi?

Saçlarınızı kaybettiğinizi fark ettiğinizde saç dökülmenizi durdurup durduramayacağınızı eminiz ki merak edersiniz. Saçlarınızın dökülme sıklığı ve derecesi saç dökülmenizin durdurabilir olduğunu size söyleyecektir. Dermatoloğa gittiğinizde yoğun saç dökülmenizin sebebi ise mutlaka araştırılır. Bu nedenle, saçlarınızın dökülmesinin durup durmayacağı ancak bir doktor kontrolü sonrasında söylenebilir. Saç dökülmesini azaltmak için yöntemler olsa da durdurmak için önce dermatolog muayenesi şart.

Saç Dökülmesinin Sebepleri Nelerdir?

Genetik faktörler saç dökülmesinde ve yan açılma gibi dediğimiz seyrelme durumlarında direkt olarak etkilidir. Saçların uzamasını ve güçlenmesini sağlayan hormon ve enzimlerin yeterli düzeyde olmaması sonucunda saç dökülmesi ve seyrekleşmesi durumu sıklıkla yaşanmaktadır. Bu nedenle, genetik yatkınlık saç dökülmesinin en yaygın bilinen sebepleri arasında sayılabilir. Saç dökülmesinin sebepleri arasında en önemli faktör ise kuşkusuz çevresel faktörler. Hava kirlilikleri, kullanılan ilaçlar ve stres gibi çeşitli faktörler saç dökülmesine sebep olabilmektedir. Yoğun stresli bir iş ortamı, sık ilaç kullanımı ve hormon tedavileri saç dökülmesinde önemli role sahiptir. Bu nedenle saç dökülmesinin sebebini bulamadıkça saç dökülmesinin engellenmesi mümkün olmayacaktır.

Saç Dökülmesi Şampuan İle Durdurulabilir Mi?

Yapılan araştırmalar sonucunda saç dökülmesi karşıtı şampuanların saç dökülmesini engellediğine varılmıştır. Bu nedenle, birçok medikal marka saç dökülmesini engellemek üzerine çeşitli deneyler ve formüller üretmektedir. Bioxcin gibi tüm Dünya genelinde kullanılan saç dökülmesi şampuanı direkt olarak saçların dökülmemesi için hazırlanmış özel formüller içermektedir. Saç dökülmesine karşı en iyi şampuanı ürettiği iddia edilen Bioxcin sürekli ürünlerindeki formülleri yenileyerek saç dökülmelerindeki başarılarını her geçen gün arttırmaktadır. Saç dökülmesine karşı en iyi şampuan olarak bilinen Bioxcin şampuanları dökülmeye başlayan saç köklerini besler ve ihtiyacı olan terapiyi sağlar. Dökülen yerlerde ise keratin gibi maddeleri aktif hale geçirerek yeniden saç çıkmasına olanak tanır. Tüm cilt tiplerine özel çeşitli saç sorunlarını çözmek için ürettiği şampuanlara ulaşmak ise çok kolay. Eczanelerde, medikal ürün satan noktalarda ve Bioxcin’in kendi sitesinde ürünlerin satışı mevcut.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.