-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » En Güzel 5 Türk Kadını

ads
ads

Merhaba bugün ki EN5 yazımıza  Türkiye'nin en güzel 5 kadınının listesini yapacağız. Şunu bilmek gerekir güzellik göreceli bir kavramdır ancak en güzel dediğimiz zaman   birçok kişi tarafından güzel görülen çirkin diyemeyeceğiz hanımları sıralayacağız.



En Güzel 5 Türk Kadını


1. En Güzel Türk Kadını:  Ajda Pekkan

Listemizin ilk sırasında Ajda Pekkan yer almaktadır. hepimizin çok iyi tanıdığı ve şarkılarını dinlediğimiz  eskimeyen ve güzelliğinden hiç ödün vermeyen kişidir.

Ajda Pekkan 1946 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.  Doğum yeri İstanbul'dur. İlk olarak sinema hayatı ile sanat hayatını sürdüren güzel sonrasında müzik ile devam etti.  Uzun yıllardan beri güzelliğini ve fiziğini koruyan sanatçı birçok yabancı dilde şarkılara imza atmıştır. Ve türkiyenin en güzel kadınlarının en başında yerini uzun zaman koruyacak gibi..

2. En Güzel Türk Kadını:  Hülya Avşar

Hiç şüphe yoktur ki Hülya Avşar türkiyenin en güzel kadınları arasında her zaman yerini almıştır ve uzun seneler boyunca bu durum hiç bir  zaman değişmeyecektir. Ünlü güzel ve sanatçı 1963 senesinde dünyaya gelmiştir.  1982 senesinde Kainat güzellik yarışmasına katılan avşar kızı  bu yarışmada birinci olarak bizi gururlandırmıştır.  Avşar kızı sanat kariyerine oyunculuk ile devam edip daha sonrasında müzik ile uğraşmıştır.

3. En Güzel Türk Kadını:  Emel Sayın

Hepimizin çok iyi tanıdığı emel sayın hanımefendiyi bilmeyen yoktur. Yeni nesil de dahil ancak eskiler daha yakından ve ilgiyle tanırlar. 1945 senesinde memleketim olan Sivas ilinde hayata merhaba demiştir.  Gençlik senelerinde adeta barbie bebek gibi güzelliği ile ilgi çekmekteydi. Mavi gözleri ve orjinal sarı saçlarıyla herkesin ilgi odağı ve farklı bir güzelliğe sahiptir. Yıllar geçmesine karşın tüm güzelliğini hala korumakta ve sırrı bilinmemektedir.  Hem şarkıcı hemde oyunculuk kariyeri vardır. Birçok filmde başrol oyuncusu olarak oynamıştır.

4. En Güzel Türk Kadını:  Bade İşçil

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül ile beraberliği ile tanınan bade işçil 1983 yılında dünyaya gelmiştir.  Güzel İstanbul'da doğmuştur.  Üniversite mezunu ve kariyerine oyunculuk yaparak devam etmektedir. Ezel dizisinde rol almış ve şimdilik Kuzey Güney dizisinde başrol oyuncusu olarak sanat hayatına devam etmektedir.

5. En Güzel Türk Kadını:  Beren Saat

Evet geldik son güzelimize aslında bu sıralamayı yapmak sitemizin kuralıdır. Her biri birbirinden güzel ve ayrıt edilemez. Son güzelimiz beren saat, dünya çapında binlerce hayranı bulunan ünlü güzel 1984 yılında dünyaya gözlerini açmıştır ev Ankara ilinde doğmuştur. Beren saat kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir. fatmagül'ün suçu ne? dizisinden ve Aşk-ı Memnu dizisinde rol almıştır. Birçok kişinin göz bebeğidir.

Bir önceki En5 konumuz "5 Türk Matematikçi"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.