-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » En İyi 5 MMORPG Oyunu

ads
ads
7’den 70’e herkesin oynayabildiği bilgisayar oyunları MMORPG’lerdir. Bu oyunlarda bir karakteriniz olur ve bu karakteri zamanla geliştirirsiniz. Ayrıca bu oyunda başka insanlardan yardım almanız gerekir. Bu durumda sosyalleşme açısından oldukça iyidir. Peki, ama hâlihazırda en iyi 5 MMORPG oyunu hangileridir? Haydi, hemen bu oyunlara geçelim.

En İyi 5 MMORPG Oyunu


1-World of Warcraft:Muhteşem hikâyesi sayısız ek paketi ve milyonlarca oyuncusu ile listenin başında yer alacak tek oyun kuşkusuz WoW’dur. Oyunda hayal edebileceğiniz pek çok aktiviteyi yapmanız mümkündür.

2-Metin2:Ülkemizde oldukça popüler olan bu oyunda 3 farklı krallık birbirine karşı savaş verirken aynı zamanda Metin2 taşlarını yok etmeye çalışmaktadır.

3-Knight Online:Geçtiğimiz sene 10. senesini kutlayan oyun oldukça fazla oyuncuya sahiptir. Kolay oynanabilir olması oyunu bu listeye sokmayı başarmıştır.

4-Guild Wars 2:MMORPG oyunların atası olarak bilinen bu oyun, oldukça kaliteli içeriği ve grafikleriyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Oyunda pek çok savaşa ve aktiviteye katılmanız mümkündür.


5- Runescape: Oldukça eski bir tarihi içerisinde barındıran oyunda, farklı bir oynanış vardır. Oyunda avlanma, görev yapma, savaşlara katılma, yeni eşyalar üretme gibi daha pek çok farklı özellik vardır.


Bir önceki En5 konumuz "Gizemini Koruyan 5 Gerçek"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.