-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 10. bölüm

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 10. bölümü...



Sıfır bir izlemek, sıfır bir dizisi nasıl nereden izlenir, sıfır bir dizisi 4. sezon, 2018  4. sezon  son bölümü, son bölüm ne zaman, sıfır bir bir zamanlar Adana'da son bölümü. Blu TV, İnternet dizisi, Blu tv dizi, Sıfır bir en son bölümü, dizinin özeti hakkında,  Sıfır bir bir zamanlar Adana'da  4 sezon 10. bölümün detayları ve  hakkında bilgiler yazımızın devamından takip edebilirsiniz.

Not: Sitemize sıfır bir dizisini arama motorlarından arama yaparak  birçok ziyaretçi  giriyor. Bizler sayfamızda dizinin izlenme videosunu eklemiyoruz. Bunun nedeni telif hakları nedeniyle ve sadece BLU TV üzerinden izlenmesi sebebiyledir. İF ailesi olarak telif haklarına dikkat ediyor ve emeğe saygı duyuyoruz. Bu sebeple sıfır bir dizisini izlemeniz için BLU TV nasıl kayıt olunur ve nasıl izlenir aşağıda bağlantı adreslerini verdik. Sayfamıza gelen ziyaretçilerden bazen olumsuz eleştiri alıyoruz neden izleme videosu yok diye. Bizde buna binen açıklama yapma gereği duyduk. 

Bizler dizinin tanıtımını ve önceki bölümlere ait gelişmeleri ve kısaca yorumunu sayfamızdan sizlere aktarıyoruz. 

Dediğimiz gibi sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisini sadece  Blu Tv üzerinden izleme imkanınız var. Ve oldukça  uygun fiyata  üye olarak olarak  ilk hafta 7 gün  ücretsiz olarak izleme imkanı size sunmaktadır. Telif haklarına ve emeğe saygı düşüncesi ile sıfır bir dizisinin Fragmanının dahi videosunu eklemiyoruz. Bunun için sadece  sıfır bir'in resmi youtube kanalından izleme bağlantısını veriyoruz.  İlgili  bağlantıların hepsini   aşağıda bulabilirsiniz.  Bizi anlayışla karşıladığınız için teşekkür ediyoruz. 


Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 10. bölümün Fragmanını İzle..

Not: Sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisinin 4. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=8IqI3u0DdVo

Sıfır bir dizisinin fragmanı 5 Ağustos 2018 Pazar günü itibariyle fragman henüz yayınlanmamıştır. Bir kaç gün içinde  sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizisinin en son bölümünün 4. sezon 10. bölümüne ait  fragman yayınlanacak ve bizler iF ailesi olarak fragmanın izleme bağlantısın bu sayfadan sizlere sunacağız. 

SIFIR BİR 4. SEZON YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sami Ağa, Burak ile Cengo'nun abisini öldürmüştü. Bu sebepten dolayı Sami Ağa başına çok büyük bela aldığının farkında bile değil. Aynı zamanda Sami eylem yapma hazırlığı içindedir. Bunun dahilinde ise Cengiz'in babası Adana'dan kaçak yollar ile gelerek intikam peşinde koşacaktır.Sosyal medyanın en çok tartışılan dizisi sıfır bir tüm heyecanı ile son bölümü ile 9 Ağustos 2018 Perşembe akşamı ekranlara gelecektir.


Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 9. bölümün Özeti:


Sıfır bir geçene haftaki bölümde neler yaşandı?

Günümüzün en çok izlenen dizisi  sıfır bir dizisi 4. sezon  9. bölümü ile  BLU TV ekranlarında izleyici ile buluştu.  2 Ağustos 2018 Perşembe akşamı ekrana  gelen sıfır bir dizisinde heyecan doruktaydı.  Dizinin son bölümünde neler yaşandı işte özeti:

Savaş ile grubu Sami Ağanın adamlarına oldukça büyük bir saldırı gerçekleştirerek gücünü zayıflattı. Sami ise bu noktada geri kalmayarak karşı saldırı gerçekleştirdi ancak zararlı çıktı neredeyse iyice gücünü kaybetti. 

Savaş'ın grubunda yer alan Gökhan ve Cio birbirlerine olan tavırları halen devam etmektedir.  Cezaevinde yapılan suçların kayıt görüntüsünü Necip'e gösterdikten sonra Necip'in alacağı tavırda son bölümde belli olmuş oldu. Necip Sami Ağaya giderek değişik bir plan düzenleyerek bir eylem yapma peşine düşerler. Bu eylem sırasında ise hasımlarını öldürme niyetindedir. 

Cengiz'in babası ise Adana'ya kaçak şekilde illegal bir biçimde Adana'ya gelmiş ve intikam ateşi ile eski  arkadaşlarını  toplayarak silahlandırmıştır. Oğlunun kaybı çok acı çektirmiş ve bu yüzden  her anı intikam olan Cengiz'in babası Savaş Ağa ile beraber olup hesaplaşma zamanını beklemektedirler.






Sıfır bir dizisini sadece BluTV üzerinden izleyebilirsiniz. BluTV üzerinden dizi nasıl izlenir aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.



BluTV izleme bağlantısı :  https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada

Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon



Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür MeriçSavaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Sıfır Bir dizisinin gelişmelerini Facebook veya Twitter aynı zamanda İnstagram gibi platformlardan takip edebilirsiniz. 

İlgili bağlantı adresleri aşağıda:

https://www.facebook.com/sifirbirdizi/
https://twitter.com/sifirbirdizi
https://instagram.com/sifirbirdizi



Google aramaları:

Sıfır bir izle, sıfır bir ne zaman başlıyor, sıfır bir yeni sezon, sıfır bir bir zamanlar adana da 4. sezon bölümü. Yeni bölüm ne zaman. sıfır bir fragman izle,  yeni fragman sıfır bir, blutv ücretsiz üyelik
blutv sıfır bir 4 sezon

4. sezon 10. bölüm
4. sezon. 9. bölüm
4. sezon 8. bölüm
4.sezon 7. bölüm
4. sezon 6. bölüm

4. sezon 5. bölüm
blutv sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir
blutv bedava hesap açılır mı
blu tv ücretsiz izlenebilir mi
blutv üyelik iptali
blutv giriş
blutv 
blutv sıfır bir 3 sezon
blutv sıfır bir 3 sezon son bölümü
blu tv sıfır bir 3 sezon 1 bölüm yayınlandı mı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü nereden izleyebilirim
sıfır bir izle Blu Tv
blutv tv sıfır bir
blu tv canlı
sıfır bir 3 sezon 1 bölümü ücretsiz izleyebilir miyiz?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" 4. sezon 10. bölümü başka yerden izleme imkanı yok mu

    YanıtlaSil
  2. sıfır bir her perşembe sezon finali ne zaman bilginiz var mı

    YanıtlaSil
  3. son bölümmü sezonun

    YanıtlaSil
  4. sezon finali ne zaman bilen var mı

    YanıtlaSil
  5. sıfır bir bir zamanlar adana da dizisi bugün 19: 01'de başlayacak

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.