-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farmareyon Solante ile Cildinizi Koruyun

ads
ads

Dünya’nın en iyi cilt bakım ürünleri içerisinde değerlendirilen Solante, özellikle güneşe karşı yüksek koruma desteği sunuyor. Yaz kış fark etmeksizin her mevsim kullanmanız gereken güneş kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerden yüksek oranda koruyor. Ancak güneş kremi seçerken belli başlı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

Güneşten korunmaya çalışırken yağlı cildinize içeriğinde bol miktarda yağ barındıran bir krem sürmeniz, olumsuz sonuçlar doğurabilir. Hali hazırda yoğun miktarda yağ salgılayan cilt, yağlı krem sonucu gözeneklerde tıkanma yaşayabilir ve bununla birlikte sivilcelenme sorunu oluşturabilir. Bunun yerine yağsız ve hafif formüle sahip bir güneş kremi kullanmanız, çok daha etkili sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor.

Özellikle yaz tatillerinde yanınızdan ayırmamanız gereken güneş kreminizi gündelik yaşamınızda da sıklıkla kullanmalısınız. Cildin maruz kaldığı güneş, yılın herhangi bir günü oldukça yıpratıcı olabiliyor. Üstelik ten rengi fark etmeksizin birçok tende güneşin olumsuz etkilerinden bahsetmek mümkün hale geliyor. Bu nedenle beyaz ya da esmer fark etmeksizin güneşe çıkmadan önce koruyucu krem sürmeniz önem teşkil ediyor.

Solante Güneş Kremi ile Güneşten Korunun

Farklı cilt tiplerine özgü üretilen Solante güneş kremi çeşitleri, aynı zamanda yaşamakta olduğunuz cilt problemlerine göre seçim yapmanıza da imkan tanıyor. Bu duruma örnek teşkil eden Solante acnes, özellikle sivilceye meyilli ciltlere uygunluk gösteriyor. Sivilcelerin oluşmasını önlemeye yardımcı olan ve izler için faydaları bulunan ürün, bu esnada yüksek koruma faktörü sunuyor.
Güneş lekelerini zamanla ortadan kaldıran Solante pigmenta ise yine sıklıkla başvurulan güneş kremleri arasında yer alıyor. 50+ koruma faktörü neticesinde hali hazırda leke ve yanık gibi oluşumları önleyen losyon, bir yandan da var olan güneş lekeleriniz ile savaşıyor. Bu sayede çok daha temiz ve aydınlık bir cilde kavuşmanız mümkün hale geliyor.

Tedavi destekleyici görev üstlenen güneş kremleri, çok yönlü faydalara ulaşmanızı kolaylaştırıyor. 50+ koruma faktörü, zararlı güneş ışınlarından korunmanızı desteklerken hafif kremsi formül, ürünü kolayca cildinize uygulamanızı sağlıyor. Cildinizde yoğunluk oluşturmayan özen formül neticesinde gün içerisinde kremi kullanmanız kolaylaşıyor. Ayrıca kremi sürdükten sonra rahatsız hissetmeniz önlenmiş oluyor.

Güneş Işınlarından Korunmak Neden Önemli?

Birden fazla zararı bulunan güneş, lekelenmelere, sivilcelere, yanıklara ve kırışıklıklara neden olabiliyor. Yoğun miktarda zararlı güneş ışınlarına maruz kalmak, cilt kanserine varan sonuçlar dahi doğurabilmekte. Tüm bu nedenlerden dolayı cildinizi korumanız ve güneşe çıkmadan önce yüksek koruma faktörlü bir krem kullanmanız önem teşkil ediyor.

Güneş kremi fiyatları satın alacağınız ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor. Seçim yaparken cilt tipinizi, yaşadığınız cilt sorunlarını ve elbette ürünün yüksek koruma desteği sunup sunmadığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Hafif, losyon formunda bir ürün satın alarak gündelik koşuşturma içerisinde cildinize kolayca güneş koruyucu uygulayabilirsiniz.
Satın alabileceğiniz ürünler dahilinde ön plana çıkan Solante leke giderici krem, bir yandan cildinizdeki sorunlar ile boğuşurken diğer yandan cildinizi güneşten koruyor. Yüksek koruma desteği, güneşin yaşlandırıcı etkileri de dahil olmak üzere birçok zararına karşı koruma kalkanı oluşturuyor. Böylelikle güneş ışınlarına dair endişe etmenize gerek kalmıyor. Güneş ışınlarına maruz kalmak zorunda olduğunuzda cildinizi korumanız kolaylaşıyor. Farmareyon üzerinden yapacağınız Solante ürünlerinde %20’ye kadar indirim bulabiliyorsunuz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.