-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sabo Terlik Nedir?

ads
ads
Hastanelere veya bir şekilde sağlık kuruluşlarına yolu düşenler bu işletmelerde temponun ne kadar yüksek olduğunu iyi bilirler. Bunca yoğun tempo içerisinde çalışmak zorunda kalan sağlık çalışanları da bazen çok uzun saatler ile ayakta kalmak zorunda da kalırlar. Bu noktada insan hayatı adına fedakarlık yapan sağlık çalışanlarının rahat içi düşünülen özel giyim ürünleri olduğu gibi özel üretilmiş terlikler de bulunmaktadır. Bu terlikler sadece hemşire, ebe, doktor, fizyoterapitler için değil sektördeki tüm çalışanlar için daha doğrusu hastane ortamı için üretilmiştir. Sağlık çalışanlarının kıyafetlerine uyum olarak tasarlanan ürünlerimiz garantili olarak üretilir. Sizlerde terlikler dışında hastane üniformaları konusunda ürünlere rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hastane ortamının hızına ayak uydururken bir yandan da giyen kişinin güvenliğini sağlama üzerine yoğunlaşılan sabo terlikleri aynı zamanda çok konforlu ürünlerdir.

Sabo Terlik Faydaları Nelerdir?

Ortopedik olarak üretilen sabo terlikleri giyen kişinin uzun süre ayakta kalacağı düşünülerek tasarlanmıştır. Ayağı tam kavradığı ve güç noktaları altında özel malzemeler bulundurduğu için giyen kişi uzun süre ayakta dursa dahi ağrı ve sızı gibi durumların önüne geçer. Tabi bu noktada alınan terliğin orijinal olmasının da önemi büyüktür. Sahte terlikler ve ortopedik olmayan terlikler hiçbir konfor sağlamayacağı gibi hastane gibi ortamlarda giyilmesi de tehlike arz etmektedir.
Sabo terlikleri öncelikle çok kolay temizlenir ve kir tutmaz. Hastane gibi sürekli yabancı maddelerin bulaşacağı bir ortamda bu çok önemlidir zira öbür türlü kalıcı bir leke bulaşan terliği atıp yenisini almak zorunda kalırsınız. En başta dediğimiz gibi sabo terlikleri sağlık kuruluşlarının hızlı temposuna ayak uyduracak şekilde tasarlanmıştır. Yani en kritik zamanlarınızda yanınızda olacak bu terlikler kaymaz, basit bir özellik gibi görünse de kritik durumlarda terliğin kaymıyor olması hayat kurtarabilir.


Sabo Terlik Nedir?



Sabo Terliklerini Kimler Kullanmalıdır?

Temposu düşük sağlık çalışanı hemen hemen yok gibidir ve bu sebeple sabo terlikleri sağlık sektörü ile bir şekilde alakalı olan herkes tarafından kullanılabilir. Doktorlar uzun saatler süren ameliyatlar sebebiyle sabo terliklerini tercih etmektedirler. Zira ameliyat esnasında hem uzun saatler ayakta durulur hem de yürüme gibi en azından bacakları rahatlatacak bir imkan da olmaz. Bu noktada bütün iş terliğe kalmıştır, sabo terliğin ortopedik noktaları ayağın ağırlık merkezlerini sıkıca sarar ve doktora ameliyat esnasında konfor sağlar.

Hemşireler ise hastanenin asıl kahramanlarıdır, gece gündüz demeden hastaların iyileşmesi adına koşturan hemşirelerin de bu tempoya ayak uydurabilmeleri adına sabo terliklere ihtiyaçları vardır. Sadece konfor amaçlı değil tamamen medikal sektörler için üretilmiş sabo terlikleri hijyen açısından da tercih edilmektedir.

Bunların yanı sıra fizyoterapistler, ebeler ve eczacılar da sabo terlik modellerini tercih etmektedirler. Klasik olarak sabit renklerde üretilse de sabo terlik modellerinde de desenli modeller bulunmaktadır. Özellikle kadın sağlık çalışanları için üretilmiş çok şık ve gösterişli olmayan sabo terlik modelleri bulunmaktadır. Tüm sabo terlik modelleri herhangi bir yıpranmaya karşı üreticisinin garantisi altındadır. Kaliteli ve uygun fiyat seçenekleri ile sağlık çalışanlarının kullanabileceği en yeni modellere rahat bir şekilde sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin birçok bölgesine ürün gönderimimiz bulunmaktadır. Yeni çıkan modeller Sabo terlikmodelleri kısmından ulaşabilirsiniz.

Her kıyafetinize uygun renklerde üretilen bu ürünler dayanıklı ve koku yapmayan özelliği nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.