-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » En İyi 5 Kadın Parfümü

ads
ads
Güzel bir koku her zaman etkileyicidir. Bu yüzden bir bayan olarak güzel kokular seçmek, karşınızdakini etkileme ve kendinize olan saygınızı karşınızdaki kişiye de gösterme anlamında önemlidir. Bu yüzden bu yazımızda rahatlıkla her yerde kullanabileceğiniz en iyi 5 kadın parfümünden bahsedeceğiz.


En İyi 5 Kadın Parfümü


1-CK Euphoria:Egzotik meyveler, kalp notasında bulunan siyah orkide ve kremsi dip notası ile aklınızda güzel bir yer edinecek kaliteli ve seksi bir parfümdür.

2- Christian Dior J'adore: 4 efsanevi kokuya sahip çiçeğin yer aldığı parfümde, sümbülteber, Arap yasemini, Türk gülü ve Comorialı Ylang Ylang kokuları vardır.

3- DKNY Be Delicious:Baştan çıkarıcı bir kokuya sahip olan DKNY Be Delicious’de, salatalık, Amerikan elması, beyaz amber, manolya, menekşe ve sarı odun kokuları vardır.

4- Chanel Coco Mademoiselle: Kendinizi daha geç hissettirecek olan Chanel Coco Mademoiselle, içerisinde bulundurduğu taç yaprağı kokusuyla kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır.


5- Miss Dior Cherie:Karemelli popcorn, çilek yaprakları ve yeşil mandalinadan oluşan kokusuyla Miss Dior Cherie hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır.


Bir önceki En5 konumuz "En İyi 5 MMORPG Oyunu"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.