-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bumutfak

ads
ads
Endüstriyel Mutfak sektöründe 2006 yılından itibaren hizmet vermektedir.Endüstriyel mutfak ekipmanları alanında hem ithalatçı hem üretici konumda yer alan bumutfak en kaliteli ürünleri en uygun fiyata tüm türkiyeye sunmayı görev haline getirmiştir.

Bumutfak


Gelişen mutfak dünyasını yakından takip eden bumutfak pişirici grubundaki en son teknolojiyi yani sanayi tipi indüksiyon ocak ürünlerinin ithalatını üstlenmektedir.Tüm cafelerde otellerde restoranlarda en hızlı ısıtıcı pişirici olan sanayi tipi endüstriyel ocakların hem ithalatını hem satışını hemde satış sonrası teknik destek hizmetini vermektedir.

Endüstriyel indüksiyon ocak teknoloji özellikle seri hızlı üretimi olan tüm işletmeler için çok büyük kolaylıktır.Yoğun anlarda en hızlı hizmeti sunan ve diğer pişiricilerden daha az enerji harcayan tasarruf yapan indüksiyon ocakları endüstriyel mutfaklar için kahraman konumdadır.
Tüm ürünlerde olduğu gibi indüksiyonlu ocaklar da 2 yıl garantimiz altındadır.Garanti kapsamı dışında olan durumlarda veya garanti süresi bittiğinde servis hizmetimiz devam edecektir tüm ürün gruplarında eksiksiz yedek parça stoğumuz bulunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. güzel ürünler var teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. bende bakıyorum değerlendiricem bu konuyu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.