-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Firması Olanlar İçin Google Haritalara Konum Ekleme

ads
ads
Firmanızın Google'da haritalarda yer almasını istiyorsanız aşağıdaki işlemleri adım adım gerçekleştirin. 
Biz size ve firmanıza yardımcı olmak adına bunun ücretsiz olarak hangi adımlarla nasıl yapılacağını detaylı anlatacağız
Google Haritalar üzerinde Firmanızın konumunu göstermek ücretsizdir. Bunu yapan Harita Firması var bu firmalara başvurarak belirli bir ücret karşılığında firmanızı kayıt yaptırabilirsiniz


Firması Olanlar İçin Google Haritalara Konum Ekleme



İlk olarak İhtiyacınız olan sadece bir Google Hesabı. Bunu da Google Gmail den bir mail alarak yapabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Google harita üzerinden istediğiniz firmanın yada kendi firmanızın harita şirketine ihtiyacı olmadan eklemesini yapabilirsiniz.
Ayrıca Google Haritalar Yer Ekleme başvurusundan sonra size PIN kodunuz için telefon gelecek. ingilizce bilmenize gerek yok gelen pin kodu direk olarak sisteme girdiğinizde şirketinizi otomatik olarak onaylanacaktır.

  1. Google Maps kayıt için şu adrese girin  Gmail hesabınızla giriş yapın.
  2. List your business linkini tıklayın.
  3. Country (Ülke) ve Phone Number (Telefon Nuraması) alanlarını doldurun. Find Bussiness Information butonuna tıklayın. İşletmeniz kayıtlı değilse kayıt formu açılacaktır.
  4. Karşınıza çıkan formu eksiksizce doldurun. Özellikle de telefon numaranızı.
  5. Submit butonuna tıklayın. Telefonunuza bir arama gelecek ve size PIN  numarası verilecektir.  PIN Numaranızı ilgili yere girin.
PIN numarasını girdikten sonra kaydınız alınacak ve Google Haritalar üzerinde tanımlamanız bir kaç gün içerisinde aktif olacaktır.Harita Firması olarak Haritalara ekleme işlem adımlarınızı biz takip edebiliriz.
Google Haritalarda Yerinizi Firma(Şirket) eklemek yukarıdaki aşamalardan sonra tamamlanmış olacaktır.
Google Harita yer ekleme işlemi tamamen ücretsizdir ve  Google Haritalar yer ekleme işlemi sırasında bilgileri eksiksiz doldurduğunuzdan emin olun.
Ankara Harita Firması olarak Google haritalara firmanızı ekleme işini yapıyoruz. Siz hiçbir tuşa dokunmadan sizin ve firmanız yerine Tek Harita Mimarlık Mühendislik ve Planlama olarak Google Haritalara Firmanızın kayıt işlemlerini biz yapıyoruz. Firmamız ayrıca Projelendirme , Fotogrametrik Harita , İmar Uygulamaları , Alt Yapı Projelendirme , Üst Yapı Projendirme ,Halihazır harita ve her türlü harita ölçüm işi işlerini yapmaktadır. Ankaranın tüm ilçelerinde(Akyurt ,Altındağ , Ayaş ,Bala ,Beypazarı ,Çamlıdere ,Çankaya ,Çubuk ,Elmadağ ,Etimesgut ,Evren ,Gölbaşı ,Güdül ,Haymana , Kalecik ,Kazan ,Keçiören ,Kızılcahamam ,Mamak ,Nallıhan , Polatlı ,Pursaklar , Sincan , Şereflikoçhisar ,Yenimahalle) ve Türkiyenin tamamında hizmet vermektedir.
http://www.tekharita.com/ adresinden bize ulaşabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.