-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hayalet Gemi (2002) Filmi

ads
ads

Hayalet Gemi - Ghost Ship Filmi


Gerilim, gizem ve korkunun bir arada yer aldığı harika bir film. IMDb puanı olarak 65.028 kişi tarafından oylanan ve on üzerinden 5.4 olarak puan almıştır. Her ne kadar puanı az gibi gözükse de hayalet gemi filmi tam tersi olarak çok iyi seviyede diyebiliriz. Tür olarak korku, gerilim, gizem türünde ancak gerilim ve gizemin daha çok yoğun olduğu 2002 ABD - Avustralya yapımı orjinal ismi "Ghost Ship" olan bu tür filmleri sevenler için iF ailesi olarak tavsiye ederiz.


Gizemli filmlerin usta yönetmeni "Steve Beck" eşliğinde hayalet gemi filminin oyuncu kadrosunda "Emily Browning , Karl Urban , Desmond Harrington , Gabriel Byrne , Julianna Margulies", senaryo yazarı "Mark Hanlon" ve yapımcıları "Robert Zemeckis , Joel Silver" ile sinemanın kült filmleri arasında yerini almaktadır. Ancak IMDb puanı oldukça düşüktür kesinlikle bu puana aldırmamalı daha önceki yazılarımızda dediğimiz gibi IMDb puanını her yazımızda yazarız ancak bu baraj olmamalıdır. IMDb puan sıralamsın da diplerde olan bir çok güzel film mevcuttur. Tam tersine zirvede olan bir çok film izlenilecek filmlerden bile değildir. Film 6 saat 31 dakika sürmektedir. Sıkılmadan keyifle izleyebilirsiniz.


Hayalet Gemi - Ghost Ship Filminin özeti:


Antonia Graza adında devasa bir gemi 1954 senesinde yapılmıştı. Oldukça modern ve göşterişli birinci sınıf insanların seyahat edebildiği transatlantik bir gemidir. Yolcularına oldukça iyi imkan sunan ve 1962 senesinde Amerika'ya doğru ilerlemekte olan o anda sessiz ve herkesin imrendiği bir yolculuğa yelkenlerini açmıştı. Herkes eğlence içindeyken, gemide ters giden bir şeyler olur. Halatlar koparak dans eden tüm yolcuları bir anda dondurur ve yavaş yavaş her birinin bir tarafı yere düşer. Kanlar içinde yere düşerler ve orada ölürler. Sadece bir küçük kız orada hayatta kalır. 40 yıl sonrasında bir pilot olduğunu iddia eden kişi deniz araştırması yapan kaptanın yanına gelir ve uçuşları sırasında ucsuz bucaksız denizlerde bir terkedilmiş gemi gördüğünü anlatır. Bu iş için onlardan yardım ister ve paylarına düşeni bölüşmek için anlaşırlar. Tam 6 kişilik bir grup denize açılır ve aniden karanlık bir gemiye çarparlar bu aradıkları gemidir. Gemide hasar vardır. 6 kişilik grup teker teker geminin güvertesine ve içinde gezinti yaparlar. Bu arada ekipteki kadın o yıllar öncesindeki küçük kızı görür ve kaybolur. Yıllar geçmesine rağmen hala aynıdır ve çocuktur. Aslında O da ölmüştür fakat nasıl öldüğü belli değildir. Garip olaylar ve değişik durumlar gemide kendini gösterir. Her bir kişi farklı şeyler görür. 40 yıl öncesindeki kişiler teker teker karşılarına çıkar.

Onlar aslında ölüdür. Ve gemi lanetlidir.... Bir çok ruhu toplayan kişi vardır. Ve onlarda ölümün eşiğinde teker teker farklı şekillerde ölmektedir. Küçük kız iyi bir hayalettir. Kadına tüm gerçekleri gösterir ve gemiden derhal çıkması ve uzaklasması gerektiğini söyler ancak grupta kimse kalmamıştır tek bir kişi haric.....

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.