-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Galaksinin Koruyucuları Filmi (2014)

ads
ads

Galaksinin Koruyucuları - Guardians of the Galaxy Filmi


Şu zaman itibariyle çok yakında sinemalarda yerini alacak güzel bir film ile karşınızdayız. Ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan ABD yapımı bilim kurgu, aksiyon ve macera ağırlıklı olan filmin yoğunluğu bilim kurgu üzerinedir. Film 2 saat 2 dakika sürmekte ve yönetmen koltuğunda "James Gunn" oturmaktadır. Galaksinin koruyucuları film oyuncu kadrosunda "Chris Pratt , Zoe Saldana , Benicio Del Toro , Karen Gillan , Lee Pace" bulunmaktadır. Senaryo yazarları "James Gunn , Nicole Perlman" ve yapımcısı "Kevin Feige"

Galaksinin Koruyucuları Filminin kısaca özeti:


Destansı yönüyle aksiyon, macera ve bilim kurgunun birleştiği güzel bir film daha.. Gezegenleri adeta  tehdit eden ihtiraslara boğulmuş sevilmeyen bir adam olan Ronan'ın çok kıskandığı ve kendine yediremediği gizemli ve sıradışı bir evreni çalarak, apansız bir canlı-yaratık avının hedefi olduğu galaksiye doğru ilerliyor.  Quill, inatçı Ronan'dan kendini soyutlamak  için adamları ile  hiç birbirine benzemeyen dört uyumsuz ekipten meydana gelen grup ile bu savaşa kendilerini atıyorlar.


Galaksinin koruyucuları 2014 fragmanı izle..



Not: Bu video "Sinematize" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.