-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Program ve Uygulama İndirme Sitesi

ads
ads
Teknoloji her geçen gün dahada  gelişmeye devam ediyor. Bunun ardından da yeni yeni programlar,  yazılımlar ve  uygulamalar çıkıyor. Zamanımız  artık  teknoloji   çağı olduğu için genel olarak akıllı telefonlar  yoğun olarak  kullanılmaktadır. Cebimizde   taşıdığımız  küçük bilgisayarlar sayesinde aradığımız ne varsa kısa zaman içinde bulabilmekteyiz.  

Program ve Uygulama İndirme Sitesi


Tabi ki akıllı telefonlarda olmazsa olmazlardan program ve  uygulamalar mutlaka gereklidir. Bunun içinde uygulama yahut  program  kullanmak gereklidir. Bundan dolayı bu konumuzda siz değerleri ziyaretçilerimizin çok işine yarayacak oldukça kaliteli ve aradığınız birçok uygulama ve  programı bulmanız çok basit. https://www.superuygulama.com ismi ile birçok kullanıcıya hizmet veren program ve  uygulama indirme sitesi ile tanışmanızı istedim.

Sadece  akıllı telefonlar için araç ve gereçler yok aynı zamanda  bilgisayarınız içinde programlar bulabilirsiniz.  Bununla birlikte   laptop,  tablet ve mobil cihazlarınız için ne arıyorsanız  doğru adrestesiniz.

Süper uygulama ile;

Windows kategorisine girerek bilgisayarınız için  gerekli olan birçok programı bu bölümde bulmanız mümkün.

Android kategorisi ile de geniş ve bol seçenekleri ile  program ve  uygulamaları  tek tıkla indirmeniz mümkündür. Bunun için ise https://www.superuygulama.com/android/  bağlantısını  kullanmanız yeterli olacaktır.

Diğer  kategorilerden bazıları ise İOS, Teknoloji bölümlerinden faydalanabilir ayrıca en önemli ve güzel içerik olarak gördüğüm "Nasıl Yapılır?" kısmı ilginizi çekecektir.  Birçok insan teknoloji ile iç içe ancak kullandıkları uygulamalar, sosyal medya hesapları içindeki ayarlar,  program ayarları vs. bunları tam olarak bilmemektedirler. Bu sebeple nasıl yapılır kategorisine göz atarak  bilmediğiniz işlemleri bu bölümden  öğrenebilirsiniz.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.