-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Herkül: Özgürlük Savaşçısı (2014) Filmi

ads
ads

Herkül: Özgürlük Savaşçısı - Hercules Filmi


IMDb. puanı 6.6 olarak kullanıcı oylarıyla iyi bir yere gelmiştir. 25 Temmuz 2014 tarihinde vizyona giren herkül filmi seyirciden tam puan alarak en iyi filmler arasında yerini almaktadır. 2014 ABD yapımı olan film Aksiyon ve macera türündendir. 1 Saat 38 dakika sürmekte olup yönetmen koltuğunda "Brett Ratner" oturmakta, Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin oyuncu kadrosunu oluşturanlar, "Dwayne Johnson , Irina Shayk , John Hurt , Ian McShane , Joseph Fiennes" , senaryo ve yapımcısı "Evan Spiliotopoulos , Ryan Condal" , "Beau Flynn , Sarah Aubrey" ile macera ve aksiyona doyacağınız filmdir.


Herkül - Özgürlük Savaşçısı filminin özeti:


Herkül filmi şu zaman itibariyle vizyondadır ve kısaca özeti şöyle: The Tharcian Wars çizgi romanından esinlenilerek beyazperdeye uyarlanan ancak alışılmış olan herkül masalından sonraki zamanı konu almaktadır.


HERKÜL: ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI Filmi - Türkçe Dublajlı Fragmanı izle.


Not: Bu video "Paramount Pictures International" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.