-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ücretsiz Hafıza Kartı Kurtarma Programı ile Verilerinizi Hızlıca Kurtarın

ads
ads
Hafıza kartları teknolojik cihazlarımızın vazgeçilmez depolama yardımcısı olarak ön plana çıkıyor. Akıllı cihazlarla geçirilen yıl sayısı arttıkça bireysel ve kurumsal başta olmak üzere herkesin veri depolama ihtiyacı sürekli artış gösteriyor. Hal böyle olunca bilgisayarlarımıza, telefonlarımıza ve dijital fotoğraf makinelerimize ek SD kartlar alıp takıyoruz.

Artık çoğu cihaz ek hafiza kartlarını destekliyor, üstelik nesnelerin internet kavramı ile birlikte artık evimizde ve şehrimizde daha fazla teknolojik cihaz yer aldığından depolama ihtiyacı da o kadar artırıyor. Fotoğraflar, videolar, rehber kayıtları, SMS mesajları ve müzikler derken yetmeyen hafıza kartları bazen problemler sebebiyle zarar görüyor. Özellikle virüsler ve yanlışlıkla silinen ve çöp kutusuna gönderilmeden kaybolan dosyalar kullanıcıların canını sıkıyor ve hayatı kabusa çevirebiliyor.

Bu gibi durumlarda yardımınıza koşan dünyaca saygın EaseUS şirketi ücretsiz olarak hafıza kartlarınızdaki dosyaları 2 GB’ta kadar tamamen ücretsiz olarak kurtarmanızı sağlıyor. Bu hakka sahip olmak için EaseUS Data Recovery Wizard Free programı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız yeterli olacaktır. Sonrasında rahatlıkla hızlıca cihazlarınızda silinen dosyaları kurtarabilirsiniz.

Programın Desteklediği Dosya Türleri

·         DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS
·         JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG
·         AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG
·         AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE
·         PST, DBX, EMLX, ZIP, RAR, SIT, ISO

Kurtarma Yapılabilen Dosya Sistemleri

·         FAT(FAT12,FAT16,FAT32)
·         exFAT
·         NTFS
·         NTFS5
·         ext2/ext3
·         HFS+
·         ReFS

Sistem Gereksinimleri ve Yeni Özellikler

·         Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP işletim sistemine sahip bilgisayar
·         En az 32 MB disk alanı
·         En az 128 MB RAM
·         En düşük x86 işlemci
·         Müzik ve video dosyalarını kurtarmadan önce önizleme yapabilme
·         Video dosyalarının daha kaliteli kurtarılması

Dosya Kurtarma İşlemi Nasıl Yapılır? – Resimli Anlatım

Dosya kurtarma işlemine başlamadan önce EaseUS Data Recovery Wizard Free programını buradaki linkten bilgisayarınıza indirin: https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm

İndirdikten sonra sistem gereksinimleriniz yeterliyse programı kurup çalıştırın. Programı açmadan kurtarmak istediğiniz hafiza kartını ya da SD kartı bilgisayar bağlayın

Ücretsiz Hafıza Kartı Kurtarma Programı ile Verilerinizi Hızlıca Kurtarın



Bağladıktan sonra sürücü bilgisini seçip ekranın ortasında bulunan Tara butonuna tıklayın ve tarama işlemini başlatın.

Ücretsiz Hafıza Kartı Kurtarma Programı ile Verilerinizi Hızlıca Kurtarın 2


Tarama işlemini başlattıktan sonra bu işlem hafıza kartınızın içindeki dosya miktarına ve dosyaların diskte kapladığı alana göre biraz zaman alabilir. Ne kadar süre sonra tarama işleminin biteceğini yukardaki ekrandan gözlemleyebilirsiniz.

Ücretsiz Hafıza Kartı Kurtarma Programı ile Verilerinizi Hızlıca Kurtarın 3


Son aşamada tarama işlemi bittikten sonra bulunan dosyalar listelenir. Listelenen dosyalardan kurtarmak istediğinizi seçip sağ alt köşede bulunan Kurtar butonuna basarak kaybolan ya da silinen dosyalarınızı hızlıca kurtarın.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.