-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kötü Ruh (2013) Filmi

ads
ads

Kötü Ruh - Evil Dead Filmi


Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2013
Yapımı : 2013 - ABD
Tür : Korku - Gerilim
Süre: 91 Dakika
IMDb. 6.5
Yönetmen : Fede Alvarez
Oyuncular : Shiloh Fernandez , Jessica Lucas , Jane Levy , Lou Taylor Pucci , Elizabeth Blackmore
Senaryo : Sam Raimi , Diablo Cody , Fede Alvarez , Rodo Sayagues
Yapımcı : Sam Raimi , Bruce Campbell

Evil Dead - Kötü Ruh  Filminin Özeti:


2013 yılında vizyona giren film - 1981 yapımı olan akıllardan silinmeyen kötü ruh filminin 2013 uyarlaması karşınızda. IMDb. puanı 10 üzerinden 6.5'lik puanla iyi bir seviyededir.  Korku ve gerilimi bu filmde  zirvede yaşayabilirsiniz. Oldukça iyi bir yapım "Fede Alvarez"  yönetmenliğinde muhteşem  kadro ile hafızalardan silinmeyecek ve unutamayacağınız korku-gerilim filmi.

Beş kişi bir  dağ evinde  mahsur kalırlar  geçici olarak o bölgeye yerleşirler.  Genç kız madde bağımlısıdır. Kardeşi  ve arkadaşları ona yardımcı olmak için o evden ayrılmasına izin vermezler. Gruptan bir kişi çok eski bir kitap bulur ve içini açar. Bazı kelimeleri okuduktan sonra acayip şeyler olmaya başlar. Genç kızda değişim meydana gelir. Kötü  ruh serbest bırakılmıştır  ve 5 kişiyi ele geçirdikten sonra cehennemden kurtulacaktır. Ancak ev halkı bunun farkına çok geç varacaklardır.

Sinema tarihinin en iyi korku filmlerindendir. Herkes izlememeli,  çok kanlı sahneler bulunmakta ve  yaş sınırı getirilmelidir. İlk orjinal versiyonu olan Evil Dead (1981 ) filmini korku severler eskilerden bilir. Bir efsanedir sinema tarihinde.  Bundan dolayı izleyebileceğiniz en güzel korku-gerilim filmi olacaktır. 


Kötü Ruh Fragmanı İzle..


Not: Bu video "Cinevizyon tv" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.