-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Loreal’den Dermoinn Atağı

ads
ads

Cilt bakımı ve kozmetik ürünleriyle Dünya devi olarak bilinen Loreal BB Kremini yeni formülüyle yeniden piyasaya sundu…

Dünya’nın her yerinde satış rekorları kıran Loreal Türkiye’de de yüksek satış oranlarına sahip bir marka olarak biliniyor. Cilt kusursuzlaştırıcı ürünleriyle yaşlılığa karşı savaş açan Loreal’de BB krem rüzgârı esmeye devam ediyor. Cilt bakımı konusunda günümüzde bayan ve erkekler daha da bilinçlenerek ciltlerini temiz tutmaya ve iyi nemlendirmeye önem gösteriyorlar. Loreal ise cildin nem ihtiyacını alabilecek hafif kapatıcılığı olan BB Kremi ile çoktan gönüllere taht kurmayı başarmıştı. Loreal BB Krem 50 ML ürünüyle cilt bakımınızı daha kolay yapmanızı sağlayacak formülü böylece sunmuş oldu. Cilt kusursuzlaştırıcı özelliğinin yanı sıra cilt tonunu eşitlemeyi vaat eden Loreal ağır makyaj yapmak istemeyenler için alternatif fondöten yâda bir kapatıcı görevi görüyor. BB krem hakkında bilmeniz gerekenler neler yâda BB krem nasıl kullanılmalıdır gibi birçok konuya değinilen bu haberde BB kremle ilgili her şeyi öğrenebileceksiniz.

BB Krem Nedir?

İngilizcesi 'Blemish Balm' olarak BB kremler cildinizin renk tonunu düzenleyen ve hafif bir kapatıcılık etkisi yaratan kozmetik bir ürün. Loreal gibi diğer kozmetik markalarının çıkardığı BB kremler günümüzde epey bir tartışma konusu oldu. Kadınlar tarafından birçok övgüye layık görülen BB kremler günümüzde hafif yapılı fondöten kategorisinde yer alıyor.

BB Krem Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Cilt renk tonunu ayarlama konusunda oldukça iddialı olan BB kremler cildin pürüzsüz görünümünü sağlamaktadır. Çevresel etkenlere karşı da cildi korumaya alan BB kremlerin tarihi ise oldukça şaşırtıcı. BB Kremler Almanya’da estetik cerrahide oluşan yara izlerinin düzgün gözükmesi ve çabuk iyileşmesi için tercih ediliyordu. Daha sonra geliştirilen BB kremler şuanda kozmetik çantalarımızın vazgeçilmezi olmayı başardı.

Loreal BB Kremleri Yaşlanma Karşıtı Ürünler Listesinin En Tepesinde Yer Alıyor

Belirli bir yaştan sonra cilt yüzeyinde oluşan dalgalanmalar ve kırışıklıkların başlangıcı epey can sıkıcı olabiliyor. Loreal genelde yaşlanma karşıtı ürünleriyle bilinen bir marka ve BB kremlerinde de yaşlanma karşıtı formüllerini kullandı. Cildin kusurlarını örten hafif bir fondöten olarak kabul edilen Loreal BB krem cildin yağ dengesini koruyarak cildin kurumasını ve parlamasını önlüyor. Makyaj bazı olarak da kabul edilebilen Loreal BB kremler makyaj artistleri tarafından oldukça öneriliyor.

BB Krem Nasıl Kullanılmalıdır?

Cilt kusursuzlaştırıcı ürünler listesinde yer alan BB kremler kullanım açısından diğer ürünlere benziyor. Kullanım amacına kullanım yöntemi de değişen BB kremler genelde genç hanımlar tarafından cilt tonunu eşitlemek ve nemlendirmek için tercih edilirken makyaj artistleri BB kremleri makyaj bazı ve renk tonu eşitleyicisi olarak tercih ediyor. Bu nedenle, kullanım amacına göre BB kremlerin kullanımı da değişmektedir.



Loreal BB Kremler Dermoinn’de!

Türkiye’nin en büyük dermokozmetik mağazası olan Dermoinn’de Loreal BB kremleri bulabilir ve güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. Hızlı kargo ve ilgili müşteri temsilcileri ile güzelliğinize güzellik katmak için Dermoinn’i ziyaret edin!


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.