-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Müge Anlı Biyografisi veya Müge Anlı kimdir?

ads
ads
Türk televizyonlarının sevilen ve aynı zamanda en çok takip edilen programlarından biri olan "Tatlı Sert" isimli programın sunucusu Müge Anlı kimdir, 19.12.1973 senesinde dünyaya merhaba demiş bir isimdir.

Marmara Üniversitesi'nin İletişim Fakültesini bitirmiş olan sunucu ardından ise zaman geçirmeden Yüksek Lisansını yapmış ve Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.
İlk olarak sevilen isimlerden Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra isimli Magazin Programını sunarak kameralar karşısında olmuş olan isim uzun süre bu programda yer almıştır.Şenay Düdekle geçirmiş olduğu sezonun ardından Pakize Suda ile devam etmiş ve bir müddette onla beraber bu programı sunmuştur.

Dobra Dobra programından sonra Atv ekranlarında yıllardır yayınlanan Tatlı Sert programı sunuculuğunu yapmaya başlamış isim kısa bir süre programına Mektubunuz Var adını vermiş ve bir süre bu programı sunmuştur.

Müge Anlı Biyografisi veya Müge Anlı kimdir?


Bekar olan isim 1993 tarihinde Burhan Akdağ ile nikah masasına oturmuş, 2008'de ise boşanmışlardır.

Halen günümüzde bu programı sunmaya devam eden Müge Anlı, program sayesinde bir çok çözülmemiş olaylarıda açığa kavuşturmaktadır.Programda 2 önemli Avukat ve gelen ihbarları değerlendiren program ekibi vardır. Program gündüz kuşağı içerisinde izlenmesinin dışında gün içerisinde de en çok konuşulan programlardandır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.