-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Rüyada Adak Görmek

ads
ads

Rüyada Adak Görmek Ne Anlama Gelir?


Rüyada Adak Görmek Nedir?

rüyada adak eti dağıtıldığını görmek

rüyada başkasının adak adadığını görmek

rüyada adak kesen birini görmek

rüyada başkasının adak kestiğini görmek

rüyada birinin adak adadığını görmek

rüyada adağının olduğunu görmek

rüyada birinden adak eti almak

rüyada adağını yerine getirmek

Rüyada Görülen Adak Neye işaret Eder?


Rüyada Adak Görmenin Tabiri ve Yorumlaması...


Rüyayı gören kimsenin oldukça iyi niyetli biri olduğuna, kimseden bir şey esirgemediğine ve çok temiz kalpli biri olduğunun göstergesidir. Bununla birlikte rüyada adak görmek, kendisi gibi iyi niyetler ve dilekler taşıyan birinin her zaman çıkmayacağına işaret etmektedir. İyi niyetler içinde olmak ve güzel düşünceler beslemek çok güzel fakat insanlara orta derecede yaklaşmak en uygunudur. Bu yüzden rüyayı gören kimsenin iyi niyetini suistimal etme gibi durumlar da sonucunda meydana gelebilir.

Bu rüya genel olarak kötü bir rüya değildir. Orta derecede iyi bir rüya diyebiliriz. Fakat iyi kalpli rüya sahibinin hayatında her zaman olduğu gibi olayların düzgün gitmeyeceğine, bazen düşe kalka, düşe kalka hayata yeniden bakış açısıyla bakmasının sağlanacağı durumdur. Buna binaen bazende hayal kırıklıkları ile karşı karşıya kalabilme ihtimali vardır.

Rüyada adak gören kimse bazen çıkmazlara girebilir ve bu sebeple olur olmadık kimselere umut bağlayabilir. Bu yüzden karşısında ki insanı iyi seçmeli ve tartmalıdır. Kısaca özetlemek gerekir bu tür kişiler rüyayı gören kimseyi yarı yolda bırakacağına da yorumlanmaktadır.

rüyada adak görmek

Bir önceki rüya tabiri "Rüyada Ada Görmek" Rüyada  ada görmek ile ilgili kısa ve öz yorumu okumak için konumuza  gidebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.