-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Dünyadaki En uzun İnsan Kim?

ads
ads

Dünyadaki En uzun İnsan


Dünyanın en uzun İnsanı Kimdir?


Dünyada uzun boylu insanlara denk gelmek mümkün ancak bu konumuzda dünyada gelmiş geçmiş en uzun insanı tanıtacağız. Oldukça uzun boylu olan "Robert Wadlow" tam olarak 2 metre 72cm devasa uzunluğa sahiptir.

Dünyadaki En uzun İnsan Kim?


ismi "Robert Wadlow" olan dünyanın en uzun insanı olarak tarihe geçmiştir. 22 Şubat 1918 doğumlu olan robert normal bir bebek olarak doğdu fakat ilerleyen yaşlarda ise hızlı gelişme göstererek daha 17 yaşlarında 224 cm boya ulaştı. Okul hayatında ise ona özel olarak hazırlanmış masalarda oturdu ve eğitimini tamamlandı.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.