-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yetenek Avcısı Filmi ( 2014 )

ads
ads

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm Filmi


Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Dram , Spor film kategorilerinde
Süre: 124 Dakika.
IMDb: 7.5
Yönetmen : Craig Gillespie
Oyuncular : Lake Bell , Jon Hamm , Alan Arkin , Suraj Sharma , Bill Paxton
Senaryo : Thomas Mccarthy
Yapımcı : Joe Roth , Mark Ciardi



Yetenek Avcısı Filmi ( 2014 ) Filminin özeti:


Vizyon tarihi 11 Temmuz 2014 ve IMDb puanı 7.5 olarak belirlenmiştir... 
JB Bernstein bir sporcu menajeri olarak görev yapmaktadır. Oldukça iyi bir kariyere sahip olan JB Bernstein ve kariyerini kurtarması gerekir bunun için son planları yapmaya hazırlanır. Beybolda en sonraki en iyi atıcısını bulmaya yönelir ve planlarını iyice derinleştirir.

İlk  ligde bir beyzbol starına  dönüştürebileceği iyi bir sporcu  bir kriket atıcısı bulma hevesiyle  JB “Million Dollar Arm” isminde  bir realite şov yarışmasını düzenleyecektir ve bu yüzden tamamiyle  Hindistan’a doğru yola koyulur. . Geçimsiz ancak  keskin gözlü, emekli bir beyzbol yetenek avcısının da (Alan Arkin) vasıtası ile Dinesh (“Slumdog Millionaire/Milyoner” filminden Madhur Mittal canlandırıyor) ve Rinku (“Life of Pi/Pi’nin hayatı” sinema filminde  Suraj Sharma canlandırıyor) isimlerinde , beyzbol alanında herhangi  hiçbir fikri bulumayan  fakat  eline geçen tüm topları haddinden fazla hızlı fırtalabilmektedir. 18 çağlarında olan iki tane genç çocuğu keşfederek hayatı bir anda değişir. Bu gençler için 1.  ligle sözleşme yapmayı ve kolay yönden  zengin olmayı hayal eden JB, çocukların eğitimini ise Amerika'da gerçekleştirir...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.