-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Er Ryan'ı Kurtarmak Filmi (1998)

ads
ads

Saving Private Ryan (1998) - Er Ryan'ı Kurtarmak


Vizyon Tarihi: 11 Eylül 1998
Yapımı : 1998 - ABD
IMDb: 8.5
Tür : Aksiyon , Dram , Savaş
Süre: 169 Dakika.
Yönetmen : Steven Spielberg
Oyuncular : Tom Hanks , Vin Diesel , Matt Damon , Paul Giamatti , Giovanni Ribisi
Senaryo : Robert Rodat
Yapımcı : Steven Spielberg , Ian Bryce



Er Ryan'ı Kurtarmak Filminin Özeti:


Bir annenin en acı günü sayılacak durumlardan biri 2. dünya savaşı esnasında 3 oğlunun birden hayatını kaybettiği haberini almasıdır. Fakat bir evladı daha vardır. Tek isteği onun hayatta olmasıdır. Ve yaşam haberini alabilmektir. Amerikan ordusunun tek bir amacı vardır. Yaşayan oğlunu kurtarmak ve sağ salim haberlerini iletmektir. Ryan'ı ne olursa olsun kurtarabilmektir amaçlar. Amerikan ordusu Ryan'ı her yerde arar izleri takip ederek ona ulaşmaya çalışırlar. Ancak durum aniden değişir ve tek bir kişiyi kurtarmak için onlarca askerin hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalır. IMDb 250 sıralamasında 35. sırada yerini korumaktadır. Ve Puan olarak 10 üzerinden 8.5 olarak belirlenip dünyanın en iyi filmler arasında yer alıyor...

Er Ryan'ı Kurtarmak Filminin Fragmanını İzle..


Not: Bu video "Tarih Dünyası" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.