-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Profilo Servis

ads
ads
Beyaz eşya teknolojisinin 20.yüzyılda insanların yaşamlarında kendisine yer bulması ile birlikte yaşam alanlarında yüksek konfor standartları oluşturulmaya başlandı. İnsanların ev işlerini çok daha kolay bir şekilde yapabilmelerine yardımcı olurken aynı zamanda da yeni özelliklerden yararlanabilmelerine yardımcı olan beyaz eşya teknolojilerinde, dünyanın en kaliteli markalarından birisi olarak gösterilen Profilo, Türkiye'de de son derece yoğun şekilde tercih ediliyor.

Devrim niteliğinde yenilikler ile her yeni beyaz eşya ürününde farklı bir teknoloji kullanan Profilo'nun beyaz eşya ürünlerinde bir arızalanma durumunda kaliteli onarımın sağlanabilmesi için hem altyapı hem de uzmanlar açısından Profilo ile uyumlu bir servis hizmetinin sunulması gerekir. Profilo Servis merkezi özel beyaz eşya servis altyapısı ve uzman personelleri ile tüm ürünlerdeki sorunlar için kaliteli çözümler sunuyor.

Her zaman hızlı ve kaliteli servis çözümlerinin tüm tüketicilere en ekonomik şekilde ulaştırılması ve aynı zamanda da arıza onarım sonrası kullanım sürecinde en yüksek verimliliğin elde edilmesi gibi maksimum müşteri memnuniyeti odaklı servis hizmetleri sunuluyor.

Özel Profilo Servis merkezinin bu müşteri memnuniyeti odaklı servis hizmetleri dahilinde garanti desteği de bulunuyor. Tüketicilerin cihazlarında yaşadıkları sorunların onarımının gerçekleştirilmesi sonrasında teknik personeller tarafından ilgili müdahaleler için 1 yıllık garanti desteği sunuluyor. Bu şekilde ürünlerin onarım ları sonrası süreç içerisinde de tüketicilerin tekrarlayan arızalardan kaynaklı olarak maddi açıdan mağduriyet yaşamalarının önüne geçiliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.