-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fatih Philips Servis

ads
ads
Ev teknolojileri 21. Yüzyıl dünyasına damga vurmaya devam ediyor. Yaşam alanlarında konfor ve kolaylık getiren ev teknolojileri arasında en yaygın kullanılan cihazlar olan elektrikli süpürgeler ve son dönemlerde akıllı teknolojilerle birleşen akıllı televizyonlar oldukça popüler bir hale geldi. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’ de de son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılan Philips markalı akıllı televizyon ve tablet bilgisayarların kullanımı sırasında kullanıcıların yaşayabilecekleri sorunlar için 7 gün 24 saat kesintisiz servis hizmetleri Philips Servis merkezi tarafından sunulmaktadır.

İstanbul’ un en yoğun nüfuslu ilçelerinden birisi olan Fatih ilçesi genelinde haftanın her günü 24 saat kesintisiz olarak ilçe genelinde mevcut olan mobil ekipler ile Philips Servis Fatih merkezi olarak profesyonel servis çözümleri sunuyoruz. Uzman teknikerlerimiz ve Philips güncel teknolojisi ile uyumlu servis altyapımız ile tüm akıllı televizyon ve elektrikli süpürgelerinizde yaşadığınız sorunların en kısa zaman dilimleri içerisinde onarımını sağlıyoruz. Böylelikle gün içerisinde çok sık kullandığınız bu ürünlerde yaşadığınız sorunların uzun süreli olmasından doğabilecek mağduriyetlerinizin en hızlı şekilde giderilmesini sağlıyor. Garantili ev teknolojileri servisi hizmetlerimiz kapsamında cihazlarınızın onarım işlemleri sonrasında özel servis merkezimiz bünyesinde 1 yıllık garanti kapsamı altına alınmasını sağlıyoruz. Böylelikle arıza onarım hizmetleri sonrasında da tüketicilerin hem ekonomik hem de kaliteli bir özel servis hizmetinden faydalanabilmesini sağlıyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.