-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Şehir Işıkları Filmi (1931)

ads
ads

Şehir Işıkları - City Lights Filmi


Vizyon Tarihi: 06 Şubat 1931
Yapımı : 1931 - ABD
Tür : Dram , Komedi , Romantik
Süre: 87 Dakika.
IMDb: 8.5
Yönetmen : Charles Chaplin
Oyuncular : Charles Chaplin , Virginia Cherrill , Florence Lee , Harry Myers , Al Ernest Garcia
Senaryo : Charles Chaplin
Yapımcı : Charles Chaplin



Şehir Işıkları Filminin özeti:


Charles Chaplini tanımayan yoktur. Komedi ustası ve tüm zamanlarda en iyi komedyen olarak bilinir. Çok eski olmasına rağmen zamanımıza kadar en iyi filmler listesinde yerini korumaktadır. IMDb. Puanı olarak 8.5 ve 35. sırada yer almaktadır.

Sokaklarda yaşamakta olan bir serseri. An gelir gözleri görmeyen bir çiçekçi kıza aşık olur. Fakat kıza kendisinin çok zengin olduğunu anlatır ve zengin biri gibi tanımlar kendisini. En çok istediği ise aşık olduğu gözleri görmeyen kızın gözlerini açtırmak için gerekli parayı bulabilmesidir. Bu durum o kadar kolay olmayacaktır. Belkide başaramayacaktır. Ancak imkanları zorlaması lazım. Çünkü o bir aşıktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.