-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Koralin ve Gizli Dünya Filmi ( Coraline )

ads
ads

Koralin ve Gizli Dünya Filmi ( Coraline ) - 2009


Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2009
Yapımı :2009 - ABD
IMDb: 7.7
Tür : Animasyon , Fantastik , Gerilim
Süre: 100 Dakika.
Yönetmen : Henry Selick
Oyuncular : -
Seslendirenler : Dakota Fanning , Teri Hatcher , Ian McShane , Keith David , Özden Ayyıldız
Senaryo : Neil Gaiman , Henry Selick
Yapımcı : Henry Selick , Claire Jennings


Koralin ve Gizli Dünya Film hakkında:


Animasyon film sevenler için çok iyi bir anime film ile karşınızdayız. Koralin ve Gizli Dünya Filmi oldukça iyi senaryolanmış ve hayal dünyanızı oldukça etkileyen animasyon filmidir. Hemen hemen her yaştan herkesin izlemesi tavsiye edilir. Her ne kadar çocuk filmi gibi gözüksede izlenildiği zaman etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir yapıt.




Koralin ve Gizli Dünya Filmi ( Coraline ) Filminin özeti:


Coraline ailesi ile yeni bir eve taşınır. Bir gece gizli bir kapı bulur ve içeri girer. Gizemli olaylar ve bir arkadaşı sürekli onu takip eder. Gizemli olayların ardından aslında herkesin göründüğü kadar iyi olmadığını anladığında iş işten geçmiş olacak. fantastik ağırlıklı olan animasyon filmi iF ailesi olarak tavsiye edilir..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.