-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ölü Gelin Filmi (2005)

ads
ads

Ölü Gelin - Tim Burton's Corpse Bride Filmi


Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2005
Yapımı :2005 - ABD , İngiltere
IMDb: 7.4
Tür : Animasyon , Fantastik , Müzikal
Süre: 77 Dakika.
Yönetmen : Tim Burton, Mike Johnson
Oyuncular : -
Seslendirenler : Johnny Depp , Tracey Ullman , Joanna Lumley , Richard E. Grant , Jane Horrocks
Senaryo : Tim Burton , John August , Caroline Thompson , Pamela Pettler
Yapımcı : Tim Burton , Allison Abbate



Ölü Gelin Film Hakkında:



Usta yönetmen Tim Burton yönettiği mükemmel bir animasyon filmi. Ölü gelin isimli animasyon filmi oldukça iyi senaryolanmış fantastik ve gizemli olaylarla dolu animasyon filmidir. İlk 10 dakika içinde biraz sıkıcı gibi gelse de ilerleyen dakikalarda filmden kendinizi alamayacak ve unutulmaz filmleriniz arasına gireceğinden şüpheniz olmasın. IMDb puanı olarak 10 üzerinden 7.4'dür.


Ölü Gelin - Tim Burton's Corpse Bride Filminin Özeti:


Yakın bir zaman içinde bir evlilik gerçekleşecektir. Genç çocuk olan Victor Van Dort aşık olduğu çok güzel kız Victoria ile evlilik zamanına çok yaklaşmışlardır. Fakat genç damat kendini bu evlilik için henüz tam olarak hazı hissetmediğini düşünmektedir. Bu yüzden düğün önceki kendi kendine prova yaparken yanlışlıkla yüzüğü ölü geline takar. Ve bir anda her şey değişir. Gizemli bir şekilde yer altında ölüler ülkesi denilen aleme gider. Her ne kadar ürkütücü olsa da biraz zaman içinde genç çocuk alışır ancak sevdiği kızıda unutamamıştır. Ondan vaz geçmeye hiç niyeti yoktur. Çabuk ölüler diyarından çıkması lazımdır. Kurtulma yollarını arar. Ve kesinlikle Victoria ile evlenmesi lazımdır...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.