-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Ozon Tabası için İyi Haber

ads
ads

Ozon Tabası..

Ozon Tabası İyi Durumda


Bilim adamlarının yaptıkları araştırma sonucunda ozon tabakasının artık incelmediğinin kanaatine vardırlar. Bidliğiniz  gibi  geçmiş günlerden bu yana ozon tabakasında değişiklikler oluyor ve en önemlisi incelme durumu meydana geliyordu.

Ozon Tabası için İyi Haber


Ozon tabakası Dünya'yı zararlı UV ışınlarından korumaktadır ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı ile Dünya Meteoroloji Organizasyonu yetkilileri tarafından açıklanan bir rapora göre eskisinde göre daha iyi konuma geldiği ve iyi bir durumda olduğunu bildirdiler.  Ozon tabakasının incelme belirti seviyeleri yüksek olsa bile da, son 10 senelik zamana göre incelme hızı azalmıştır. Bunun yanı sıra ozon tabakasının bazı bölgelerinde kalınlaştığı anlaşılmıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.