-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Amazon FBA

ads
ads
E-ticaret basitçe tanımlanacak olursa; site üzerinde görsel ve özelliklerinin tanımlanmış olduğu ürünlerin, müşteriler tarafından elektronik fon transferi veya kredi kartı ödemesi ile satın alınması olduğu söylenebilir. E-ticaret ortamlarından satın alınan ürünler kargo firmaları ile müşterilere ulaşırken, iade ve değişim prosedürleri kanunlarla sınırlandırılır. Tabii alıcı, bu noktada güvenilir alıcıları tercih etmek isteyecektir. Zira her ne kadar kanunlar müşteri tarafında yer alıyor olsa da, alıcı, bu noktada bir problem yaşamak istemez ve işlemlerinin mükemmel biçimde devam etmesini tercih eder. Bireysel veya küçük çaplı e-ticaret platformlarında bu noktada pek çok sorun söz konusu olabilir. Teknik yetersizlikler ve yönetimsel sorunlar nedeniyle müşteri beklentilerini elde edemeyebilir ve çoğunlukla global satıcıların tercih edilmesi söz konusudur. Amazon bu noktada dünyanın bir çok yerinde kullanıcılara güven telkin eden bir kuruluştur ve binlerce tedarikçi ürünlerini müşterilerine Amazon siteleri üzerinden ulaştırır. Amazon FBA; bu noktada Amazon tarafından oluşturulmuş, özel bir prosedürdür. Satıcı, ürünlerini Amazon deposuna ulaştırır ve bundan sonraki sürecin tamamı müşteri ile Amazon arasında devam eder. Yani müşteri aslında ürünü Amazondan alıyor olacak ve bu nedenle güvenle alım yapacaktır. Tabii site üzerinden görüntülenmek çok basit değildir. Bu nedenle Amazon FBA eğitimi ve Amazon Satış eğitimi gibi programlar ile satıcılar konu hakkında bilgi ve deneyim sahibi haline getirilir.

Amazon FBA

Amazon Satış Eğitimleri

Birçok ürün satıcısı günümüzün gelişen teknolojilerinden faydalanarak yani internet üzerinden satış yapmayı tercih etmektedir. Kurulan network sistemleri özellikle Amazon FBA sistemini kullanmaktadır. FBA açılımı Fulfilled By Amazon olarak bilinmektedir. Türkçe karşılığı ise Amazon tarafından yerine getirilme anlamını taşımaktadır. Amazon satış eğitimi içinde vazgeçilmez bir sistem olan bu internet satış yazılımı satıcılara büyük başarılar getirmektedir. Öncelikle bu işin inceliklerini öğrenmek isteyen Amazon satıcıları, bu satış eğitim sistemi için kurslara katılmaktadır. Ardından internet üzerinde nasıl daha başarılı satışlar için tüyolar öğrenilmektedir. Normalde uluslararası satış işlemi için kargo şirketi, aracı şirket, yurt dışı tedarikçileri, lojistik gibi alanların hepsine sahip olmak gereklidir. Ancak Amazon size bunların hepsini tek elden kontrol etme şansı vermektedir. Detaylar aşağıda yer almaktadır.

Amazon FBA Neden Kullanılır?

Bir yazılım sistemi bilgisayara kurulduktan sonra size dünyadaki en büyük internet satışını vaat ediyor! Bu sistemin adı ise Amazon FBA… Peki, ama nasıl? Eğitimlerde daha detaylı bilgi alma şansı bulunan satıcılar için kısaca şöyle açıklayalım: Ürünlerin temini, paketlenmesi, dağıtılması, iadelerin alınması, değişimlerin yapılması gibi bütün aşamalar bu sistem tarafından yürütülmektedir. Satıcının yapması gereken ise sadece ürünlerin dükkân içindeki durumunu kontrol etmek ve gerekirse stok yenilemektir. Bu işi yapmak için ise öncelikle Amazon satış eğitimi almak yararlı olmaktadır. Çünkü burada sistemin nasıl işlediği ve satıcıların yapması gerekenler, işin püf noktaları detaylarıyla anlatılmaktadır.


Bilgi ve detaylı bilgi için tüm merak ettikleriniz, Kaynak:    https://www.amzcozumleri.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.