-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İstanbul Alarko Kombi Servisi

ads
ads
Alarko kombiler, üstün kalite ve uzun yıllar kullanıma uygun garantili cihazlardır. Ancak bazı yanlış kullanım ve kullanıcı hataları bu kombilerin arızalanmasına neden olabilir. Örneğin kombinin suyunun azalması, içinin tortulanması gibi durumlar küçük görünse de büyük sorunlara yol açabilir.

Kombiniz arızalandığında elbette ilk olarak Alarko Servisi çağırırsınız. Ancak bazı servisler ne yazık ki sizi hüsrana uğratabilir. Ya sorunu çözemez ya da geçici çözümler getirir. Üstelik yüklü tutarlarda hizmet bedeli almaları da cabası. Ancak bizler sabit bir fiyat politikası uygular, üstelik çözüm odaklı bir çalışma sergileriz. Bu sayede müşteri memnuniyetini kazanmış, en çok tercih edilen Alarko Kombi Servisleri arasında yer almaktayız.

Kombileriniz İçin Uzman Çözümler

Soğuk havalarda arızalanan kombileriniz, rutin yaşantınızı olumsuz etkileyecektir. Üstelik arızasının uzun sürmesi kombide daha derin ve farklı sorunları da beraberinde getirebilir. Bizler arıza kaydı oluşturduğunuz an, sizlere en yakın ekibimizi yönlendiriyoruz. Profesyonel ekiplerimiz ev ya da işyerinize gelip, kombinizdeki arızanın giderilmesi için kolları sıvıyor.

En yoğun Alarko Servis Ümraniye bölgesinde yer alıyor. Ancak yenilikçi olan firmamız, her arıza koduna hakim ve uzmandır. Dolayısıyla kombilerinizde, çözülmesi zor olan arızalarınızı dahi aynı gün içerisinde onarıyoruz. Artık kombi arızalarınız için günlerce bekleme derdine son. Çünkü 7 gün, 24 saat hizmet veren ekiplerimiz, en zorlu arızaların dahi kısa sürede üstesinden gelebiliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.