-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hayat Güzeldir Filmi (1997) - La vita è bella

ads
ads

Hayat GüzeldirLa vita è bella / Life is Beautiful Filmi


Vizyon Tarihi: 26 Şubat 1999
Yapımı :1997 - İtalya
IMDb: 8.6
Tür : Dram , Komedi , Romantik
Süre: 118 Dak.
Yönetmen : Roberto Benigni
Oyuncular : Roberto Benigni , Giorgio Cantarini , Nicoletta Braschi , Giustino Durano , Horst Buchholz
Senaryo : Roberto Benigni , Vincenzo Cerami
Yapımcı : Gianluigi Braschi , Elda Ferri



Hayat Güzeldir Filminin özeti:


Baya bir zaman eskilerde Yahudi bir kitapçı vardır. Yaşamakta olduğu şehirde çok güzel bir bayana kendini aşık ettirmek için kur yapar. Ve sonunda aşık olduğu kadınla evlenerek peri masalı misali hayat sürerler. Bu birliktelikten bir erkek evlat çocukları olur. İtalya'yı Alman askerleri etkisi alana dek aşklarında ne eksilme nede tartışma olmuştur. Yapılan istila sonucunda  birlikte mutluluk içinde hayatlarını devam ettirirler. Ailesine zarar gelmemesi ve dağılmaması için ve oğlunun Yahudi toplama kamplarının vehametinden dolayı elinden geldiği kadar o bölgleden uzak tutmaya çalışır.  Guida bu işgali  bir oyun misali göstermektedir. Bu oyunun sonunda armagan bir tanktır.

IMDb 250 sıralamasında 28. sırada olup puanı 10 üzerinden 8.6'dır. Çok kaliteli ve izlenilmesi gereken filmler arasındadır. iF ailesi olarak sinema sevenlere tavsiyemizdir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.