-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Sevginin Gücü Filmi (1994) - Leon

ads
ads

Sevginin Gücü Leon Filmi


Vizyon Tarihi: 28 Nisan 1995
Yapımı :1994 - Fransa
IMDb: 8.6
Tür : Dram , Gerilim , Suç
Süre: 110 Dakika.
Yönetmen : Luc Besson
Oyuncular : Natalie Portman , Jean Reno , Gary Oldman , Samy Naceri , Elizabeth Regen
Seslendirenler : Reşat Tarık ünlüoğlu , Cahit çağıran
Senaryo : Luc Besson
Yapımcı : Luc Besson , Patrice Ledoux
Diğer Adı : Léon: The Professional



Sevginin Gücü Leon Filminin özeti:


New York şehrinde yaşamakta olan  Mathildanın ailesinde anlaşmazlıklar sonucu bir dağılma olmuştur. Mathilda,  daha hayatının baharında  12 yaşlarında minik bir kız çocuğudur.  Yok olmaya yüz  tutmuş yahut hiç yokmuş gibi davranan Mathilda  ailesini hiç mi hiç sevmemektedir. Tek değerlisi küçük kardeşidir. Hayata bağlanmasının tek sebebidir.  Babası illegal işler yapan kanun kaçaksıdır. Yer altı dünyasının insanları aile bireylerinde tüm herkesi yok etmiştir.  Olay sırasında Mathilda şans eseri bölgede bulunmadığından ölümden ucuz kurtulur.  Leon'un bulunduğu binaya kendini zor atar.  Saklandığı yer Leo'nun dairesidir.  Daha  kötü bir durum vardır.  Leon çok soğukkanlı seri bir katilden ibarettir. Fakat soğukkanlı katilin aksine durum değişir.  Mathilda'ya karşı içine bir sevgi yerleşir.  BU sevginin nihayetinde  küçük kızı korur ve himayesine alır.  Fakat arkadaşlık, dostluk, evlat sevgisi daha önce duymadığı bir histir.

IMDb 250 sıralamasında ilk 250'de yer alan bu harika film sevginin gücünü oldukça iyi anlatmaktadır.  IMDb puanı 8.6 olarak kullanıcılar tarafından belirlenmiştir. En iyi filmler listesinde yer almaktadır. 

Sevginin Gücü - Leon 1994 Fragman İzle..

Not: Bu video "erik eriks" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.