-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Toshiba Servis İle Garantili Hizmet Anlayışı!

ads
ads
Toshiba servis hizmeti veren kurumların başında bulundan firmamız, İstanbul’da bulunan özel bir servis merkezidir. Bizimle çalışan birçok müşterimiz bulunmaktadır ve her biri almış olduğu hizmetten memnundur. Bunun en büyük sebebi müşterilerimize hizmet verirken birçok prensibimiz bulunması ve bu prensiplerimizin de arkasında bulunuyor oluşumuzdur.

Bizden destek almak, ustalarımız tarafından Toshiba marka cihazlarınızın onarımını sağlamak istiyorsanız, bilmeniz gereken birçok avantaj da beraberinde bulunuyor. Zira firmamız, müşterisine değer vermiş olduğundan ötürü beraberinde 1 yıl sürelik parça ve işçilik garantisini de sunuyor. Bu sebepten ötürü firmamız birçok firmaya kıyasla çok daha avantajlı bir şekilde göze çarpıyor.

Toshiba Televizyonlar Arızalanıyor Mu?

Toshiba servis hizmeti televizyon alanında faaliyet gösteren firmalardan bir tanesidir. İstanbul’da her iki yaka da fark etmeksizin servis hizmeti sunması ile bilinen firmamız elinden gelenin en iyisini yapmakta, donanımlı ekibi ile bozulan televizyonlarınızı tahminlerinizden çok daha kısa süre içerisinde onarmaktadır.

Bu yüzden son derece avantajlı bir hizmet sunmaktayız. Bizimle çalışırsanız pişman olmayacağınızın garantisini verebiliriz. Ulaşmak ve onarım yaptırmak isterseniz 444 78 56 numaralı hattımız ile bizimle iletişim kurabilirsiniz. Merak ettiğiniz bütün soruları sizler için cevaplıyor, hizmetten memnun ayrılmanızı sağlıyoruz.

İndirimli hizmetimiz ve kampanyalı dönemimiz son bulmadan siz de bizi arayabilir, sorunu kökünden çözebilirsiniz. İletişim için, telefonlarımız daima açık olarak hizmet vermektedir.

Web: https://www.toshiba-servis.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.