-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Uyumsuz Filmi ( Divergent )

ads
ads

Uyumsuz - Divergent Filmi ( 2014 )


Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014
Yapımı :2014 - ABD
IMDb: 7.5
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Romantik
Süre: 139 Dakika.
Yönetmen : Neil Burger
Oyuncular : Shailene Woodley , Theo James , Kate Winslet , Jai Courtney , Miles Teller
Senaryo : Evan Daugherty , Vanessa Taylor
Yapımcı : Douglas Wick , Lucy Fisher




Uyumsuz Filminin özeti:


Bu sinema filmi, Fütürist bir distopya hikayesidir. Birer birer farklı erdemi temsil etmektedirler. Bölge bölge ayrılmışlardır. 16 yaşını doldurmuş kişilere kendi mekanlarında durup durmayacaklarını bildirmektedirler. Çünkü seçilen kişiler yaşamlarının sonuna kadar seçilmiş bölgede hayatını sürdürmek zorundadırlar. Beatrice Prior isimli kahraman çok farklı bir karar vererek herkesi şaşırtmayı başarmıştır. Bunun neticesinde her bölgenin kurucuları hayatta kalabilmek için seçimlerde önemli rol oynarlar. Çok ağır şartlarda  fiziksel ve psikolojik olarak  sınavlardan başarı elde etmeleri gerekir. Bu testler nihayetinde değişeceklerine inanırlar. Fakat  Tris'in önemli bir sırrı vardır. Ve sonuna kadar saklamayı düşünmektedir. Ancak bu  Sır çok önemlidir Bir kişinin öğrenmesi ile hayatı son bulabilir kesinlikle bu sonu olacaktır...

IMdb puan sıralamasında iyi bir yere  sahiptir. 10 üzerinden 7.5'dir Oldukça iyi bir seviyededir. 2014 Nisan tarihi itibariyle vizyonunun ilk haftasındadır. İzlenilmesi gereken filmlerdendir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.