-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Zor Biraderler Filmi ( Ride Along )

ads
ads

Zor Biraderler Filmi ( Ride Along ) - 2014 )


Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014
Yapımı :2014 - ABD
IMDb: 6.2
Tür : Aksiyon , Komedi
Süre: 99 Dak.
Yönetmen : Tim Story
Oyuncular : Kevin Hart , Ice Cube , Bruce McGill , John Leguizamo , Tika Sumpter
Senaryo : Phil Hay , Greg Coolidge
Yapımcı : Chris Bender , Larry Brezner



Zor Biraderler Filminin Özeti:


Güvenlik görevlisi olarak bir lisede çalışmaktadır. Hart aşırı derecede oyun bağımlısıdır. hizmet madalyası sahibi disiplinli ve katı mixaçlı  dedektiflik yapan James’in (Cube) kız kardeşi Angela’ya (Tika Sumpter) aşık olmuştur.  Fakat James, geveze Ben'in aşık olduğu kızı haketmediğini düşünmektedir. Bundan dolayı  beraber olmalarını asla istemez. Bir engel koyar ilişkilerine izin vermez. Ben ise kendini ispatlamak  bir çok şeyi yapmaya hazır ve  polis olmaya hazır ve kararlıdır.

Ben, uzun uğraşlar sonucunda polis akademisine girer. Bir çok eski polisin saygısını kısa zamanda kazanır. Ve işler  yolunda gitmeye  başlar. Fakat  James, öğrencisini korkutmak için  uyarlanan  devriyede göreve davet eder. Lakin  bu farklı  gece onları  Atlanta'nın en azılı suçlusu olan kişiye götürdüğünde James, yeni ortağının çok hızlı şekilde konuştuğundan kursunların daha tehlikesiz olduğunu  ve o kişinin oldukça  tehlikeli olduğunu anlar...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.