-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cafe Dekorasyonu Fikirleri

ads
ads
Cafe aslında Türkçe olmayan ama aslında kültürümüze çok yakın ve hatta, bizim kültürümüzden önce Avrupa’ ya ardından İngilizce’ nin baskın kültürün dili olması sonucunda oluşturduğu baskıya binaen yeniden dilimize girmiş halidir. Kökleri Osmanlı İmparatorluğu’ nda hızlı bir şekilde yayılan Kahve ve Kahvehanelere dayanan Cafe kelimesi, kahve içilen yer olarak tam bir açıklamaya kavuşur. Bununla birlikte Cafe dekorasyonu ve yanı sıra çeşitlendirilmiş hizmetleriyle, günümüzde yoğun talep gören bir işletme tarzıdır.


Cafe Dekorasyonu Fikirleri


Cafe dekorasyonları, artık en az sunulan hizmetlerin kalitesiyle boy ölçüşecek denli bir reklam aracı haline dönüşmüştür. Dekorasyon fikirleri, farklılıkları ve özellikli olmasıyla, tüketicilerde oluşturduğu tanınmışlık ve beğeni nedeniyle bu sektörde önemli bir yere sahiptir. Olağan ve bilindik bir dekorasyon tarzının, bir cafe için tüketicide oluşturduğu etkiyle, farklı ve özenilmiş bir dekorasyonun tüketici de oluşturduğu etki, doğrudan işletmenin beğenilmesi ve daha fazla çalışmasına katkıda bulunan önemli bir faktör olarak öne çıkar.

Dekorasyonun Cafeler İçin Önemi

Dekorasyon, zaten yoğun rekabetin bulunduğu bir alan olan cafe gibi işletme alanlarının, tüketici tarafından daha fazla tercih nedeni olmasında katkısı çok büyüktür. Tüketicinin kendisini daha rahat ve konforlu hissedeceği, çeşitli konseptlerle yapılmış dekorasyonlar, aynı zamanda bir dinlenme bölgesi olan cafeler için vazgeçilmez bir detay olmalıdır. Bu anlamda sunulan profesyonel dekorasyon hizmetleri, denenmiş ve kanıtlanmış prensiplerden hareket edilerek oluşturulan dekorasyonlarla, cafe işletmecileri için hazır ve geniş külliyatlı bir destek oluşturur. Uzmanların yeni fikirlerle de desteklediği ve tüketici memnuniyeti ölçüsünde geliştirmeye devam ettiği çeşitli dekorasyon örnekleri, cafe işletmeciliğinin sektörel gelişimi açısından da önem taşır.
İyi dekore edilmiş ve aynı zamanda tüketicinin talep ettiği hizmetleri profesyonel ve kaliteli bir şekilde sunan cafeler, iyi birer işletme olarak yatırımcıları için kazanç kapılarına dönüşebilirler. Özenilmemiş ve özellikle de dekorasyon konusunda ihmalkar davranmış olan cafelerin, işletme başarıları da, bu kriterlere paralel bir şekilde gerçekleşecektir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.