-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kaptan Amerika Kış Askeri Filmi ( 2014 )

ads
ads

Kaptan Amerika: Kış Askeri - Captain America: The Winter Soldier Filmi


Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2014
Yapımı :2014 - ABD
IMDb: 8.3
Tür : Animasyon , Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Süre: 116 Dakika.
Yönetmen : Anthony Russo, Joe Russo
Oyuncular : Scarlett Johansson , Samuel L. Jackson , Chris Evans , Cobie Smulders , Stan Lee
Senaryo : Christopher Markus , Ed Brubaker
Yapımcı : Kevin Feige
Diğer Adı : Kaptan Amerika 2



Kaptan Amerika  Kış Askeri  Filminin özeti:



Vizyondaki 2014 filmi olan Kaptan Amerika’yı, Yenilmezler ile birlikte New York’ta yaşanmış olan korkutucu hadiselerin sonrasında Washington D.C.’de rahat içinde hayatını sürdürmekte iken  ve gelişmiş  dünyaya uyum sağlamakta olduğunu bilmekteyiz.

Bir arkadaşı kötü bir saldırıya uğrar S.H.I.E.L.D. üyesi, Steve, Yaşadıkları gezegeni  tehlikeye atan bir entrikanın içine çekilmeye çalışılırlar. Kara Dul (Black Widow) ile yeteneklerini birleştirirler. Kaptan Amerika, kendisini yok etmek için gönderilen profesyonel savaşcılarla acımasızca  savaşırken diğer yandan ise  zamanlak genişleyen bir pusuyu  meydana çıkarmak için uğraşmaktadırlar. Çok kötü niyetli oyunun foyası ortaya çıkınca Kaptan Amerika ve Kara Dul yeni dostları ile  Falcon’dan yardım istemek zorunda kalırlar. Ancak kısa zaman dahilinde  kendilerini hiç ummadık  vayı zamanda zorlu bir düşmanla; Kış Askeri ile karşı karşıya kaldıkları andır...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.