-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Profesyonel Futbol Deneyimi Sunan Krampon Modelleri

ads
ads

Futbol, çok sevilen bir oyun olup, Lescon markası tarafından profesyonel futbol deneyimi sunan krampon modelleri üretilmektedir. Parlak ve dayanıklı tabana sahip olan kramponlar hem şık görünür hem de darbelere karşı dirençlidir. Poliüretan zemin malzemesine sahip olan kramponlar, hafif ve esnek olmaktadır. Bu özellik ile hareket kabiliyeti kısıtlanmaz ve daha rahat bir kullanım yapılır.
Profesyonel Futbol Deneyimi Sunan Krampon Modelleri

Sporcunun performansını maksimuma çıkarmak amacı ile darbe dağıtıcısı kullanılmaktadır. Krampon tabanında bulunan bu teknoloji ile daha iyi performans sağlanır. Futbol için özel tasarlanmış Lescon kramponları iç ve taban teknolojileri ile rahat ve dayanıklı olmaktadır. Aynı zamanda kramponlarda Les Insole teknolojisi ile terleme en aza indirilmektedir.
Kramponlarda Esnek Yapı İle Rahat Hareket Kabiliyeti
Kramponlar, esnek bir yapıya sahiptir. Bu sayede futbol maçları sırasında rahat bir hareket kabiliyeti sağlanır. Renk ve tasarım olarak çeşitlendirilmiş modeller çok şık durmaktadır. Çeşitli özellikleri ile rahatça kullanılan krampon modellerine hızlı bir şekilde sahip olmak için https://www.lescon.com.tr/krampon/ adresini her zaman kolayca ziyaret edebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.