-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yeşil Kubbe (Medine)

ads
ads
Her ne kadarda binlerce  fotoğrafa baksam da  Kubbe'de ki yeşil yok hiç bir karede.  O renk hangi renk?  Onlarca  çekilen resmin her biri farklı  yeşil ama hiç biri Çıplak görünen gibi değil. Hangi ressam çizebilir, hangi  fotoğraf makinesi çekebilir o kubbe'ye akan Nuru.  Acaba bu yeşil hangi renk? Hiçbir renkte bulamadım ben bu yeşili ve tonu çünkü bu renk bambaşka bir renk.

Yeşil kubbe öyle mutlu ki Nur sarmış etrafı  ve Kainatın efendisi  Hz. Muhammed  Mustafa  (s.a.v)  var orada,   Melekler sarmış her yeri, o eşşiz kokun yayıldı etrafa mest oldu aşıklar, tutuldu akıllar, idrak edemedi gözler, kapandı gözler, doldu yaşlar gözler, bu ümmet seni özler..

Her ne kadar da  canlı olarak gördüğümüz tonda değil ise de  % 30 ve en fazla benzeyen  görsel bu  bir süre  uğraştım ve o tona yaklaşık bir tona ulaştırmak istedim ama ne mümkün o yeşilin tonunu yakalamak yada o rengi bulmak.... Sahi Bu Kubbenin rengi hangi renk?

Yeşil Kubbe (Medine)


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.