-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cok Guzel Hareketler Bunlar 2 (7. Bolum)

ads
ads

Cok Guzel Hareketler Bunlar 2 7. Bolum

Cok Guzel Hareketler Bunlar 2,  Cok Guzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü,  Cok Guzel Hareketler Bunlar 2  en son bölümü,   Cok Guzel Hareketler Bunlar 2 7. bölümü, Kanal D,  En son yeni bölümü,  7. bölümü,  Cok Guzel Hareketler Bunlar 2 son bölümü hakkında..


Kanal D ekranlarının en çok izlenen oyunlarının kendi yazmış oldukları skeçler ile insanları ekrana bağlayan "çok güzel hareketler bunlar 2" tüm heyecanlı ile 7. bölümü ekranlara geldi. Kanal D televizyonun Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, bu hafta BKM Mutfak ekibinin yazıp oynadığı yeni skeçlere gülmekten bayılacaksınız!

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!


Çok güzel hareketler bunlar izlemek için Kanal D telvizyonun adresinden "http://eurod.kanald.com.tr/cok-guzel-hareketler-2/bolumler/cok-guzel-hareketler-2-17-03-2019" veya youtube kanalından izlemeniz mümkün.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 7. Bölümünü İzle..


Yotube üzerinden izlemek için aşağıdaki bağlantıya gidiniz.

Not: Henüz Youtube üzerinden izleyebilmek için video eklenmediği için direk olarak yukarıdan kanal d televizyonun sitesinden izleyebilirsiniz. Yotube üzerinden yayınlandığında izleme bağlantısını vereceğiz.

Google Aramaları:

çok güzel hareketler bunlar 2. kuşak oyuncuları

çok güzel hareketler bunlar 2 oyuncuları

çok güzel hareketler bunlar 2 hangi kanalda

çok güzel hareketler bunlar 2 ne zaman

çok güzel hareketler bunlar 2 hangi gün

çok güzel hareketler 2 oyuncuları

çok güzel hareketler bunlar 2 izle

çok güzel hareketler bunlar 2 hamza

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.