-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Diğerleri Filmi (2001) - The Others

ads
ads

Diğerleri (2001) - The Others Filmi


Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2001
IMDb: 7.6
Yapımı :2001 - ABD , İspanya , Fransa , İtalya
Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Korku
Süre: 104 Dak.
Yönetmen : Alejandro Amenábar
Oyuncular : Nicole Kidman , Christopher Eccleston , Fionnula Flanagan , Michelle Fairley , Elaine Cassidy
Senaryo : Alejandro Amenábar
Yapımcı : Tom Cruise , Paula Wagner


The Others Filmi ( Diğerleri ) Filmi Hakkında:


Korku, gerilim, gizem filmlerinin en iyilerinden diyebiliriz. Klasik korku filmlerinden farklı gizem yönü daha ağır basan çok kaliteli filmdir. Diğerleri ( The Others ) 2001 senesinde vizyona girmiş çok beğeni toplamıştır. Biz de iF olarak kaliteli filmlere sadece yer veriyor ve tanıtıyoruz. Filmin sonuna kadar herkes ten şüpheleniyorsunuz ancak hiç tahmin edemiyeceğiniz muhteşem bir sonla biten ve filmi film yapan son 5 dakikalık sahne filme çok ayrı bir kalite katmaktadır.

The Others Filmi ( Diğerleri ) Özeti:


Evin hanımı kocasını 2. dünya savaşı sırasında kaybetmiştir. Gizemli ve karanlık bir evde ailecek yaşamaktadırlar. Işıklar hiç bir zaman açılmıyor ve onlar için zararlıdır. Tüm perdeler sım sıkı kapalıdır. İki çocuğun ışığa karşı çok hassasiyeti vardır. Ve ilginç gelişmeler devamında teker teker gelecektir.

The Others (2001) Official Trailer 1 - Nicole Kidman Movie Fragmanını İzle.


Not: Bu video "Movieclips Classic Trailers" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.