-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hayvan Mezarlığı Filmi (1989) - Pet Sematary

ads
ads

Hayvan Mezarlığı (1989) - Pet Sematary Filmi


Vizyon Tarihi: 21 Nisan 1989
Yapımı :1989 - ABD
IMDb: 6.5
Tür : Korku, Gerilim
Süre: 103 Dak.
Yönetmen : Mary Lambert
Oyuncular : Stephen King , Miko Hughes , Dale Midkiff , Fred Gwynne , Denise Crosby
Senaryo : Stephen King
Yapımcı : Richard P. Rubinstein



Hayvan Mezarlığı film hakkında:


Stephen King romanlarını okuyarak büyüdük bir çoğumuz ve çok ünlü olan korku romanı yazarının bir çok romanı sinemaya uyarlanmıştır. Bunlardan bir tanesi ise hayvan mezarlığı filmidir. sinema filmi çok eski bir filmdir çocukluğumuzda televizyonda bir çok kere izlediğimiz korkutucu bir filmdir. Stephen King filmlerinin en önemli özelliği gerilim ve korkunun çok iyi işlenmesi, klasik korku filmleriyle aynı kefeye koymak ve beklentilerin onlar gibi olmasını düşünmek anlamsızdır. Ancak çok kanlı sahneler olmamasına rağmen çok gizemli filmleri ile korku, gerlim , gizem türündeki filmleri her zaman izlenebilecek kalitede ve eskimeyecek kült filmlerdendir. Özellikle tavsiye ederiz Stephen King romanlarını ve sinemaya uyarlanmış filmlerini.

Hayvan Mezarlığı filminin özeti:


Toplumda aileler için mekan değiştirmek, taşınmak farklılıklar getirir. Ve yeni başlangıca merhaba denir. Filmdeki ailenin taşınacağı yer işe tam hayvan mezarlığının hemen yanı başındadır. Ve gizem dolu bir mezarlık bir o kadar da korkutucu bir hayvan mezarlığını konu alıyor.


Pet Sematary Trailer (1989


Not: Bu video "Mickeyjuice" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Hayvan Mezarlığı Filmi Fragmanını izle..




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.