-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Öldüren Sis Filmi (2007) - The Mist

ads
ads

Öldüren Sis (2007) - The Mist Filmi


Vizyon Tarihi: 29 Şubat 2008
Yapımı :2007 - ABD
IMDb: 7.2
Tür : Bilim Kurgu , Dram , Gerilim , Korku
Süre: 126 Dak.
Yönetmen : Frank Darabont
Oyuncular : Thomas Jane , Alexa Davalos , Laurie Holden , Marcia Gay Harden , William Sadler
Senaryo : Stephen King , Frank Darabont
Yapımcı : Frank Darabont , Harvey Weinstein

Öldüren Sis Filmi (2007) - The Mist


Öldüren Sis Film Hakkında:


Stephen King romanından uyarlanan muhteşem bir film ile karşınızdayız. Sinema tarihinde uzun yıllardan beri adından sıkça söz ettiren Stephen King filmleri oldukça farklı ve gizemli havasıyla kendisine çekiyor.  Her filminde ayrı bir hava ve gizem barındıran sinema yapıtlarından bir tanesi de öldüren sis filmidir. iF ailesi olarak tavsiye edilir.  Soluksuz her anını sıkılmadan ve merakla izleyebileceğiniz kaliteli filmler arasında yer almaktadır. IMDb puanı olarak 7.2'dir.

the mist

Öldüren Sis (2007) - The Mist Filminin özeti:


Sakin bir hayat süren kasaba halkı bir anda sis içinde kalırlar.  Aniden bastıran sis görüş mesafesini çok kısıtlı hale getirmektedir. Ve büyük bir markette insanların çoğu mahsur kalır ve  hiç bir yere gidemez hale gelirler.  Dışarıda ise sislerin içinde gizli ve gizemli olaylar dönmektedir. İnsanlar parçalanıp, öldürülüp ve yok olmaktadır. Bu  yüzden kimse dışarı adımını atamaz ve korkudan içeride mahsur kalırlar. 

Esrarengiz yaratıklar sarmıştır her yeri.  Nereden ve ne  zaman çıkacağı belli olmayan kocaman örümcekler insanları hedef haline getirmiş ve yok etmektedirler.  Bu yaratıklardan kurtlmamanın tek bir çaresi vardır. Gizemli yaratıkları ilk fark eden David birlik içinde olunması gerektiğini  vurgular. Birlikten uzaklaşanları ve marketten çıkanlar bir daha geri dönmeyerek hayatlarını kaybederler.  Ancak yaralılar için ilaç takviyesi yapılması gerekir. Bir grup sisin içinde yola koyularlar ve sonrasında koca yaratıklarla karşı karşıya mücadele ederler. İlginç ve kötü sonla biten bir filmdir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.